سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۴۴ زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال در سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شد

مدیر کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان گفت: ۱۴۴ زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال با حمایت وزارت ورزش و جوانان در چند سال اخیر در این استان ساخته و راه‌اندازی شده است.

ادهم کردزابلی مدیر کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهار داشت: ۱۴۴ زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال با حمایت وزارت ورزش و جوانان در چند سال اخیر در این استان ساخته و راه‌اندازی شده است.

او افزود: گستره هر یک از این زمین‌های چمن مصنوعی یکهزار و ۳۵۰ مترمربع است.

او  ادامه داد: ۱۱ زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال نیز تا پایان سال جاری در سیستان و بلوچستان راه اندازی می‌شود.

مدیر کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان از افتتاح هشت پروژه مهم ورزشی در سال جاری در استان خبر داد و افزود: خانه اختصاصی کشتی شهرستان زابل، سالن چند منظوره ورزشی ۲ هزار نفری چابهار، زمین فوتبال گل بزرگ و پیست تارتان شهرستان زهک، زمین فوتبال شهید ریگی چابهار، سالن چند منظوره ورزشی کوتیج شهرستان فنوج، سالن چند منظوره ورزشی علی‌آباد شهرستان سرباز، زمین فوتبال حیدرنیا شهرستان کنارک و سالن چند منظوره ورزشی کوپچ نیکشهر از مهمترین طرح‌های در دست ساخت این اداره کل است.

او تخصیص بیش از ۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل و افتتاح این هشت پروژه مهم حوزه ورزش و جوانان را از دیگر اقدامات انجام شده عنوان کرد.

مدیر کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: ۳۲۷ خانه ورزش روستایی در روستا‌های سراسر استان ایجاد شده است و ۲۲ مورد دیگر تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.

کرد ادامه داد: خانه‌های ورزش روستایی با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی، توسعه ورزش روستایی و پرکردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در روستا‌ها با مشارکت فدراسیون ورزش روستایی و بازی‌های بومی و محلی، ستاد مبارزه بامواد مخدر و وزارت ورزش و جوانان کشور ساخته و تجهیز می‌شوند.

او اظهار داشت: هم اینک سرانه فضای ورزشی سیستان و بلوچستان برای هر نفر ۵۳ سانتی‌متر است که با افتتاح طرح‌های جدید شاهد افزایش این سرانه خواهیم بود.

هم‌اینک افزون بر ۴۶ هزار ورزشکار سازمان یافته در قالب حدود ۵۰ هیات استانی و ۵۰۰ هیات شهرستانی در سیستان و بلوچستان مشغول فعالیت هستند.

انتهای  پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.