او افزود: این استان با داشتن حدود هزار و ۹۰۰ اثر گردشگری که یک هزار و ۶۰ مورد آن ثبت ملی شده است، ظرفیتهای بسیاری برای توسعه دارد.
شاهرخی نامگذاری استان همدان بهعنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران را برندی برای همدان برشمرد و گفت: این عنوان با تلاش نمایندگان مجلس به همدان داده شده و دارای اعتبار زیادی است.
استاندار همدان ادامه داد: سال ۲۰۱۸ همدان بهعنوان پایتخت گردشگری آسیا نامگذاری شد و این مهم به دلیل داشتن ظرفیتهای زیاد استان در حوزه گردشگری است.
شاهرخی بیان کرد: توسعه استان همدان بدون گردشگری میسر نخواهد شد و گردشگری میتواند تحول بسیاری برای همدان ایجاد کند.
او ابراز داشت: با رعایت شیوه نامههای بهداشتی همه اماکن گردشگری باید باز باشد، چون گردشگری در تقویت روحیه مردم و شادابی آنان بسیار تأثیرگذار است.
استاندار همدان تأکید کرد: اگرهمه مردم نکات بهداشتی را ۱۰۰ درصد رعایت کنند و فاصلهگذاری اجتماعی داشته باشند، با زدن ماسک و خودداری از حضور در تجمعها میتوانند سایر فعالیتهای خود را انجام دهند.
او افزود: برخی تحت تأثیر فضای مجازی قرار گرفته و اصرار بر تعطیلی اماکن گردشگری دارند و این کار ناامید کردن و ترساندن مردم است.
شاهرخی از دستگاههای خدماترسان خواست تعامل لازم را با واحدهای گردشگری داشته باشند و آب، برق و گاز این واحدها را به دلیل بدهی قطع نکنند.
انتهای پیام/ج