سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کشت ذرت هیبرید در مزارع پردیس تحقیقات کشاورزی امامزاده جعفر

رئیس پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی گچساران گفت: امسال ۲۵ هکتار از مزارع پردیس تحقیقات کشاورزی امامزاده جعفر زیر کشت بذر اصلاح شده ذرت هیبرید رفت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، محمد محمدی رئیس پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی گچساران با بیان اینکه هم اکنون این محصول در مراحل نهایی برداشت است، گفت: با توجه به نظارت‌های مستمر کارشناسان پیش بینی می‌شود که امسال از هر هکتار مزرعه چهار تن بذر ذرت هیبرید برداشت شود که این میزان بیشتر از میانگین کشوری است.

محمد محمدی با اشاره به اینکه این محصول هم از نظر اشتغال و هم از نظر سودآوری نسبت به دیگر محصولات کشت شده بهتر است، افزود: با بررسی‌هایی که صورت گرفته در هر هکتار مزرعه ذرت هیبرید از مراحل کاشت تا برداشت ۴۰ نفر روز اشتغال ایجاد می‌شود.

او بیان کرد: درآمد این محصول در هر هکتار پس از کسر همه هزینه‌ها حداقل ۲۰۰ میلیون ریال خواهد بود.

محمدی با بیان اینکه سال گذشته گچساران به عنوان یکی از پایلوت‌های تولید بذر انتخاب شد، افزود: این محصول سال گذشته برای اولین بار در مرکز پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی در هشت هکتار کشت شد که در هر هکتار ۳ تن بذر برداشت شد.

او گفت: پس از برداشت و با انجام آزمایشات متعدد بذر مورد تایید موسسه تولید بذر و نهال کشور قرار گرفت.

محمدی با اشاره به قیمت خوب بذر ذرت هیبرید بیان کرد: توسعه کشت این بذر کمک خوبی به اشتغال بیکاران و درآمدزایی کشاورزان در منطقه دارد.

رئیس پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی گچساران افزود: بر اساس تحقیقات و بررسی پردیس تحقیقات کشاورزی امامزاده جعفرشهرستان گچساران به دلیل داشتن آب، هوا و خاک مساعد ظرفیت کشت و تولید انبوه این بذر را دارد.

بذر ذرت هیبرید متشکل از پایه مادری و پدری است که به صورت چهارخط پایه مادری، دوخط پایه پدر کشت می‌شود و پس از شکوفا شدن گل‌های مادری آن چیده می‌شود تا به جای گل‌های خودش گل‌های پدری بر روی آن ریخته شود به همین دلیل هنگام برداشت بذر به صورت یک اندازه رویش می‌کند.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.