سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عزیزی درگفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

ائتلاف اصولگرایان با اصلاح‌طلبان در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ یک بحث انحرافی است

فعال اصولگرا درباره فرضیه احتمال ائتلاف جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا در انتخابات آینده ریاست جمهوری توضیح داد.

وهاب عزیزی تحلیلگر مسائل سیاسی در گفت‌و‌گو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فرضیه احتمال ائتلاف جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا در انتخابات آینده ریاست جمهوری گفت: کسانی که بحث ائتلاف اصولگرایان با اصلاح‌طلب‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری را مطرح می کنند، سواد سیاسی ندارند، زیرا یکی از بدیهی ترین الزامات هر انتخاباتی وجود رقابت جدی بین جریان ها و گروه های سیاسی است. به فرض محال اگر این دو جریان بخواهند ائتلاف کنند، در این صورت با چه کسی رقابت کنند؟

او ادامه داد: علاوه بر این هر جریان سیاسی بر اساس یک سری باور ها، دیدگاه ها و سلایق سیاسی شکل گرفته و توسعه پیدا می کند که آن را از دیگران متمایز می کند؛ کمااینکه جریان سیاسی اصولگرا متشکل از گروه های همسو نیز اعتقادات و سلایقی متفاوت از اصلاح‌طلب‌ها دارد، لذا جمع این دو در حوزه سیاسی ناممکن است.

 دبیرکل جهادگران ایران اسلامی به نکته کاهش اعتبار دو جریان اصلاح طلب و اصولگرا در چند سال اخیر اشاره کرد و افزود: ظهور شبکه های اجتماعی موجب شده که پرده دری های سیاسی در افکار عمومی رواج پیدا کند و نقاط ضعف جریان های سیاسی بیشتر از گذشته عیان شود؛ هرچه قدر تخلفات مدیریتی بیشتر منتشر می شود، به همان اندازه قبح آن نیز شکسته می شود و به مرور مردم نسبت به صداقت جریان های سیاسی  مدیران متخلف شک می‌کنند که این موضوع ضعیف شدن پایگاه اجتماعی سیاسیون را در پی خواهد داشت. 

تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: یکی دیگر از دلایل مطرح شدن ائتلاف اصولگراها با اصلاح طلبان شاید ضعیف شدن پایگاه اجتماعی آنها باشد که یک بحث انحرافی است. درست است که مردم نسبت به دو جریان سیاسی مذکور اعتماد سابق را ندارند و این امر موجب شده که مشارکت در انتخابات کم شود؛ ولی راه حل و چاره کار  در ائتلاف اصولگراها با اصلاح طلبان نیست. 

تحلیلگر مسائل سیاسی بیان کرد: برای دمیدن روح نشاط به عرصه سیاسی؛ گرم کردن تنور انتخابات و رسیدن به مشارکت قابل قبول، بازنگری در ساختار سیاسی کشور و باز کردن فضای فعالیت برای جریان های دیگر چاره کار است. گروه های سیاسی زیادی را داریم که در زیر چتر اصولگرایی و اصلاح طلبی جمع نمی شوند، ولی کلیه شرایط لازم برای فعالیت مشروع در چارچوب قانون اساسی کشور را دارند. این گروه ها چند سالی هست که تصمیم دارند جریان سومی را در کشور راه بیاندازند. ولی هر بار که اعلام حضور می کنند خیلی سریع به خارج از رقابت ها راهنمایی می شوند. 

او خاطر نشان کرد: جبهه جهادگران ایران اسلامی چندین سال است که با شعار ولایت پذیری، اخلاق اسلامی و حرکت جهادی سعی دارد جریان سوم را در کشور ایجاد کند. ما معتقد هستیم در فضای رقابت های سیاسی کشور یک نوع انحصار نامرئی ولی ملموس وجود دارد. لازم است دلسوزان انقلاب و کشور برای شکستن دیوار انحصارطلبی؛ آستین ها را بالا بزنند و کشور را از بن بست بی اعتمادی نجات بدهند.  

عزیزی یادآور شد: تولد یک جریان جوان و تازه نفس با اندیشه نو می تواند با تکیه بر توان داخلی، کشور را به سمت رشد و توسعه هدایت کند. 


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.