به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمدمهدی غیاثی گفت: طی دو سال اخیر در طرح ارتقای سلامت و امنیت غذایی و در هشت محصول اصلی شامل پیاز، سیب زمینی، خیار گلخانهای و خیار مزرعه ای، گوجه فرنگی مزرعه ای، گوجه فرنگی گلخانه ای، پرتقال، سیب درختی و هفت محصول متمم شامل برنج، سبزیجات برگی، هویج، کاهو، خربزه، هندوانه و نارنگی اقدامات موثری انجام شده است.
به گفته او؛ حدود ۲۸۰۰ نفر از نیروهای متخصص و بهره برداران بخش کشاورزی در زمینه تولید محصول گواهی شده و استاندارد آموزش داده شدند و ۵۵ نیروی کنترل کیفی در استان مستقر شده است.
غیاثی با بیان اینکه ۱۵۵ نفر دیگر هم در مسیر فرآیند اخذ گواهی استاندارد ملی هستند و به زودی آنها هم به سامانه ملی پیوند خواهند خورد، افزود: بالغ بر ۳۷۰ گواهی استاندارد استانی و ملی برای محصولات کشاورزی فارس صادر شده است.
رئیس دفتر محیط زیست و سلامت غذا در سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه ۲۸ نوع محصول در استان فارس مسیر استانداردسازی را پیمودند، گفت: در تولید مشکلی نداریم و عمده مشکل در عرضه است که شورای شهر در این مسیر حرکتهای خوبی انجام داده و امیدواریم در آینده نزدیک سفره خانوار را از این محصولات پر کنیم.
در ادامه این نشست عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: شهرداران مناطق ۱۱ گانه، هر منطقه حداقل دو بازارچه و در نهایت ۲۲ بازارچه به عرضه محصولات گواهی شده اختصاص داده اند.
علی ناصری با بیان اینکه هر منطقه زودتر به این مهم بپردازد امتیازات خاصی را برای شهردار آن منطقه قائل خواهیم شد، گفت: طی تفاهمنامهای مقرر شده که در ابتدا ۱۵ محصول گواهی شده و استاندارد کار کنیم و در صورتی که روند کار خوب پیش رفت ادامه دار شود.
ناصری ادامه داد: در تفاهم نامه وظایف همه دستگاههای ذی ربط مشخص است و اگر سازمانی و ادارهای در اجرایی شدن کار، به تعهدات خود به خوبی عمل نکند باید پاسخگو باشد.
انتهای پیام/