او افزود: در ابتدا هوش مصنوعی و روشهای استدلال انسانی را برای حل مسائل بررسی کرده و یادگیری و توانایی کسب دانش یک فرد نسبت به مسائل مورد تحلیل قرار میگیرد.
زاغری ادامه داد: هوش مصنوعی نوعی هوش ماشینی است، یعنی هوش طبیعی را مقابل هوش انسانی قرار میدهیم و میتوانیم سامانههایی داشته باشیم که واکنشهای مشابه رفتارهای هوشمند انسانی مانند درک شرایط پیچیده، شبیه سازی فرایندهای تفکری، شیوههای استدلالی انسان و پاسخ درست به آنها که یادگیری و توانایی کسب دانش و استدلال برای حل مسائل را داشته باشند.
او با اشاره به کاربرد هوش مصنوعی در تمام صنایع بیان کرد: هوش مصنوعی درهمه حوزهها رخنه کرده است مانند حوزههای پزشکی، سهام، بورس و سازمانهای اطلاعاتی. سامانه هوش مصنوعی در تصمیم گیریها به افراد کمک کرده و شرایط پیچیده را مدیریت میکند.
این مدرس گرایش هوش مصنوعی در پاسخ به این سوال که هوش مصنوعی در ایران آیندهای دارد یا خیر، گفت: پردرآمدترین و محبوبترین رشته در ایران هوش مصنوعی است، از لحاز کد نویسی و شبکه، این رشته دارای کسب و کارخوبی است. طبق شواهد این رشته به طور میانگین، ماهانه بالای ۱۰ میلیون تومان درآمد دارد.
زاغری در خصوص کاربردهای هوش مصنوعی بیان کرد: از هوش مصنوعی در تشخیص پزشکی، خلق معادلات ریاضی، هویت تشخیص چهره، فلسفه، صداها و حتی در خدمات حقوقی، هوش مصنوعی مورد استفاده قرار میگیرد. هوش مصنوعی دارای قابلیت و عاملهایی است به نام «ایجنت» که از بین دادههایی که اطراف ما هستند الگوها را شناسایی کرده و براساس فکری که خودش دارد، تصمیم گیری میکند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام /