سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عرضه‌کنندگان مرغ زنده یکی از عوامل اصلی بالا رفتن قیمت مرغ

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه عرضه‌کنندگان مرغ زنده را یکی از عوامل اصلی بالا رفتن قیمت مرغ در کرمانشاه دانست .

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ نوربخش حاتمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه عرضه‌کنندگان مرغ زنده را یکی از عوامل اصلی بالا رفتن قیمت مرغ در کرمانشاه دانست و گفت : فشار گرانی مرغ حداکثر طی یک هفته آینده خواهد بود.

او با اشاره به آخرین وضعیت قیمت مرغ در بازار کرمانشاه، گفت : هم اکنون قیمت هر کیلو مرغ بین ۳۳ هزار و ۵۰۰ تا ۳۴ هزار و ۹۰۰ تومان متغییر است.

او قیمت کنونی هر کیلو مرغ درب مرغداری را نیز ۲۴ تا ۲۵ هزار تومان اعلام کرد و افزود: این قیمت‌ها واقعی نیست و بر اساس آنالیز انجام شده قیمت هر کیلو مرغ درب مرغداری باید حدود ۱۸ هزار تومان باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه در استان کرمانشاه کمبود مرغ و جوجه‌ریزی نداریم، افزود: هم اکنون روزانه ۶۰ تا ۱۰۰ هزار قطعه مرغ در کرمانشاه آماده تحویل به بازار است که نیاز مردم را پوشش می‌دهد.

او ادامه داد: البته در مهرماه مقداری کاهش جوجه‌ریزی در سراسر کشور داشتیم که بر کاهش عرضه مرغ در بازار بی تاثیر نبود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: با ورود مرغ‌هایی که طی ماه گذشته جوجه‌ریزی آن‌ها صورت گرفته به بازار، فشار گرانی مرغ حداکثر ظرف پنج تا شش روز آینده باشد و پس از آن قیمت‌ها تعدیل می یابد.

حاتمی درباره دلیل اصلی گرانی مرغ در استان کرمانشاه با وجود افزایش جوجه‌ریزی که در آبان رخ داده، افزود: عامل اصلی گرانی مرغ زنده‌فروشان هستند که هر قیمتی که مرغ درب مرغداری عرضه شود آن را چند هزار تومان بالا می‌برند.

حاتمی از فعالیت نزدیک به ۵۰۰ واحد زنده فروشی مرغ در کرمانشاه یاد کرد و گفت: تا فکری به حال این معضل نشود، وضعیت قیمت مرغ در بازار کرمانشاه سامان نمی‌گیرد.

او راهکار مقابله با عرضه مرغ زنده را حمل مرغ صرفا با مجوز دامپزشکی دانست تا بتوان تمامی مرغ تولیدی مرغداری‌ها را به کشتارگاه هدایت کرد.

 این مسئول،ادامه داد: متاسفانه در شرایط کنونی عمده مرغ تولیدی وارد بازار مرغ زنده شده و بخش کمتر آن به کشتارگاه می‌رود.

 شهریار قاسمی مدیرکل پشتیبانی امور دام استان کرمانشاه از سهمیه ۵۴۰ تنی مرغ منجمد استان کرمانشاه برای دو ماه آبان و آذر یاد کرد و گفت: عمده این سهمیه عرضه شده و اکنون ۱۹۳ تن ذخیره داریم.

او افزود: قرار است ۱۳۰ تن دیگر نیز به زودی به کرمانشاه تخصیص یابد .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.