سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون بندری سازمان بنادر مطرح کرد؛

وجود بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالای اساسی در بنادر کشور؛ کالاهای رسوبی مشکل اسنادی دارند

منتصر کوهساری گفت: بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالای اساسی در بنادر وجود دارند که در صورت رفع مشکل اسنادی ترخیص می‌شوند.

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، فرهاد منتصر کوهساری معاون بندری سازمان بنادر و دریا نوردی در گفت وگو با شبکه خبر  با بیان اینکه ما سه میلیون و ۶۸۳ هزار تن کالا در انبارهای کشور وجود دارند، گفت: تخلیه کالاهای اساسی مثل غلات، جو، گندم روغن  در حال انجام است.

او ادامه داد: حدود ۵۷۱ هزار تن با ۱۱ فرند کشتی در لنگرگاه هستند و فرآیند ترخیص آنها هم در حال انجام است.

منتصر کوهساری بیان کرد: روند تخلیه و بارگیری رو به بهبود است و صاحبان کالا هماهنگی و همکاری خوبی با گمرک و سازمان بنادر داشته‌اند.

معاون بندری سازمان بنادر اظهار کرد: کالاهای که مشکل آنها از لحاظ ارزی حل شده باشد و صاحب کالا تقاضا داده باشد و به دنبال ترخیص کالا باشند، هیچ محدودیتی از لحاظ ترخیص ندارند.

کوهساری با بیان اینکه هماهنگی خوبی بین صاحبان کالا، گمرک و سازمان بنادر وجود دارد، گفت: آمارها هم نشان می‌دهد فرایند خروج کالا از بنادر خوب بوده رو به کاهش است و خارج شدن کالا از بنادر روند خوبی دارند وهمکاری بین صاحبان کالا، بندر وگمرک خوب بوده است.

معاون سازمان بنادر با بیان اینکه حدود ۲۲هزار کانتینر کالا در بنادر کشور وجود دارند که زمان آنها سپری شده است، گفت: طبق قانون هر کالا ۲ ماه مهلت دارد که داخل بندر باقی بماند و یک ماه هم این مهلت تمدید می‌شود.

او افزود: بنابراین هر کالا ۳ ماه فرصت دارد که در بندر بماند و در صورتی که صاحب کالا کالای خود را خارج نکند سازمان بنادر و دریا نوردی کل فهرست این کالاها را به گمرک اعلام می‌کند.

این مقام مسئول افزود: گمرک پس از ارائه اخطارهای لازم به صاحبان کالا در صورتی که اقدامات لازم توسط صاحبان کالا انجام نشود این اموال را در اختیار ستاد فروش اموال تملیکی قرار می‌دهد  تا از انبارها خارج شود.

معاون بندری سازمان بنادر بیان کرد: این کالای متروکه که زمان مقید آنها سپری شده و برای فروش در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار می گیرد.

کوهساری اظهار کرد: بسیاری از این کالاها یا مشکل اسنادی داشته‌اند و یا از نظر استاندارد مشکل داشته‌اند و یا قابل استفاده نبوده‌اند و مجوز ترخیص دریافت نکرده‌اند.

او عنوان کرد: جلسات منظمی درباره تسریع در خروج کالا با گمرک و سازمان اموال تملکیی برگزار کرده‌ایم تا تسریع در خروج کالا صورت بگیرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۰۶ ۰۴ آذر ۱۳۹۹
بايد يه مركزي به نام مركز حمايت از وارد كننده ها بذارن ببينيم مقصر كيه ؟