او ادامه داد: از این ۳۸ طرح، پنج پروژه شامل برج کنترل ترافیک دریایی با پیشرفت ۵۰ درصدی، پوشش رادیویی سواحل سیستان و بلوچستان با ۵۹ درصد، بازسازی ماشین آلات و تجهیزات شناورها با ۶۶ درصد، بازسازی و تامین تجهیزات مخابراتی – انفورماتیکی و الکترونیکی با ۶۸ درصد و خدمات تعمیر ماشین آلات و تجهیزات خشکی و خرید قطعات با ۹۳ درصد پیشرفت، بین ۲ تا ۱۲ درصد از برنامه زمان بندی جلوتر هستند.
آذرپیکان اظهار کرد: این مهم در حالی رقم خورده است که تمام جامعه جهانی در شرایط پاندمی کروناست، از سویی هم شاهد نوسانات قیمت ارز در کشور هستیم و فصل مونسون را نیز در چابهار پشت سر گذاشتیم.
او با بیان این که بندر چابهار پیوند دهنده تعاملات منطقهای است، افزود: عملیات ساخت برج کنترل ترافیک دریایی بندر چابهار به عنوان بلندترین برج کنترل ترافیک دریایی کشور با هدف حفظ سطح ایمنی دریانوردی در آبراههای تحت حاکمیت در دست اجراست.
به گفته این مقام مسئول، پروژه پوشش رادیویی سواحل سیستان و بلوچستان نیز با هدف ارتقای ایمنی و امنیت آبهای استان احداث میشود که با بهره گیری از این طرح، صیادان، لنج داران و دریانوردان از منافع این پروژه در جهت مدیریت و کاهش سوانح دریایی بهره مند میشوند.
انتهای پیام/