به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپ اسفناج و پاستا پیش غذای خوشمزه و سالمی است. این سوپ از موادی زیادی تشکیل شده است و به عنوان یک غذای کامل در یک وعده میتواند قرار بگیرد.
مواد لازم برای سوپ اسفناج و پاستا:
پیاز ۱ عدد متوسط
هویج ۱ عدد مکعبی خرد شده
کرفس ۲ شاخه خرد شده
سیر ۲ حبه تپل ریز خرد شده
فلفل سیاه ۱/۳ قاشق چایخوری
قارچ ۴ عدد خرد شده
نمک به مقدار لازم
ریحان خشک ۱ قاشق چایخوری
رزماری، پونه کوهی، آویشن مخلوطی از هر سه ۱ قاشق چایخوری
اسفناج کوچک (بیبی) یک دسته
پاستا نیم پیمانه
پنیر پارمزان به مقدار لازم
خامه رقیق به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سوپ اسفناج و پاستا:
پیاز را خرد کنید داخل روغن زیتون تفت بدهید تا سبک شود بعد سیر- کرفس و هویج - قارچ مکعبی خرد شده را اضافه کنید، کمی تفت بدهید در قابلمه را بگذارید تا با حرارت کم سبزیجات کمی نیم پز شود.
بعد ادویهها را اضافه و تفت بدهید آب سبزیجات را اضافه کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد پاستا را اضافه کنید.
وقتی پاستا کاملا نرم شد از روی حرارت بردارید و اسفناج رو اضافه کنید. موقع سرو روش پنیر پارمزان و خامه بریزید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/