سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کمبود ویتامین D خطر ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مطابق یافته‌های جدید افرادی که به میزان کافی ویتامین D در بدنشان نداشته باشند، بیشتر به کرونا مبتلا خواهند شد.

نرگس جوزدانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره مصرف لبنیات در دوران اپیدمی کرونا، اظهار کرد: هیچ یافته علمی و مقاله‌ای در خصوص مضر بودن لبنیات به خصوص شیر برای مبتلایان به کرونا یا پیشگیری از ابتلا به این بیماری وجود ندارد.

او افزود: مقالات بسیار متعددی درباره کمبود ویتامین D به چاپ رسیده است و طبق نتایج به دست آمده کسانی که این ویتامین را به میزان کافی در بدن نداشته باشند بیشتر به کرونا مبتلا خواهند شد و طول درمان طولاتری هم خواهند داشت.

جوزدانی تصریح کرد: نسبت جذب کلسیم به ویتامین D در بدن یک به یک است یعنی اگر قصد جذب موثری از این ویتامین را در بدن داریم باید مقدار دریافت کلسیم در بدن را متعادل کنیم، بهترین منبع کلسیم در بین مواد غذایی گروه لبنیات است.

او با بیان اینکه باید جذب موثری از مکمل‌های ویتامین D داشته باشیم، تاکید کرد: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها لازم است افراد حتما بدن خود را به جذب ویتامین D از طریق مصرف مکمل‌ها یا لبنیات عادت دهند. اگر فرد روزانه دو وعده لبنیات مصرف کند در این صورت یک قرص ویتامین D با دوز مصرف ۵۰ هزار برای اوکفایت خواهد کرد، در غیر اینصورت به علت جذب بهتر لازم است تا فرد ویتامین D با دوز یک هزار مصرف کند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل کمبود ویتامین D در بدن افراد عدم مصرف لبنیات به مقدار کافی است.

او ادامه داد: در دوران ایپدمی کرونا لازم است تا افراد حداقل روزانه یک لیوان شیر و یک لیوان ماست را مصرف کنند و مصرف منابع دیگر مانند کنجد و کلم در کنار دو وعده لبنیات روش مناسبی برای تامین کلسیم و ویتامین D بدن خواهد بود.

جوزدانی بیان کرد: پوکی استخوان، درد مفاصل، کوتاهی قد حتی در بزرگسالی، عدم جذب کافی ویتامین D و کاهش سیستم ایمنی از عوارض مصرف نکردن لبنیات در افراد است که به منظور پیشگیری از این عوامل بهترین گزینه قرار دادن آن‌ها در لیست برنامه غذایی روزانه خواهد بود.

او اظهار کرد: در صورت حساسیت به لبنیات یا امتناع از مصرف آن فرد باید از کلسیم ویتامین D یک هزار استفاده کند. همچنین اگر  کودکان به دلایلی نمی‌توانند لبنیات مصرف کنند حتما باید از شربت‌های حاوی کلسیم و ویتامین D استفاده کنند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۵۴ ۰۴ آذر ۱۳۹۹
بدرک بزار زوتر بمیریم خسته شدیم از این کشور از این مسئولین از این گزانی تمام نشدنی خدایا تو بدادمون برس اخه تا کی
ناشناس
۱۶:۰۸ ۰۴ آذر ۱۳۹۹
خوب تا چند وقت ویتامین دی استفاده کنند
مسمومیت میاره زیادش به کبدم اسیب میزنه
یه دستور عمل کلی بگن
بعدشم قرص یا محلولش در چربی کدومش?
ناشناس
۱۵:۲۵ ۰۴ آذر ۱۳۹۹
اگر مردم داشتن اینا رو بخورن خوب بیماریها اینقدر زیاد نبود. سفره های مردم دیگه این چیزا توشون نیست
ناشناس
۱۳:۲۱ ۰۴ آذر ۱۳۹۹
بخاطر همین قیمت لبنیاتو گرون کردن؟؟؟؟!!!!
رحیم
۱۳:۰۴ ۰۴ آذر ۱۳۹۹
شماهم میدونیددیگه نمیشه لبنیات بخوری این میگید
ناشناس
۱۲:۴۳ ۰۴ آذر ۱۳۹۹
شما نفستون از جای گرم در میاد همش میگین بخرید بخورید با کدوم پول با کدوم درآمد همه چی گرون شده مگه میشه به چیزیم نزدیک شد مردم تو نون شبشون موندن ولی شما همش بلدین سفارش کنین کیه که به درد مردم برسه
محمود
۱۲:۳۷ ۰۴ آذر ۱۳۹۹
بله بله صددرصد
علی
۱۰:۲۸ ۰۴ آذر ۱۳۹۹
آخه این چه کارییه دارید میکنید. از الان ویتامین د کمیاب میشه و بیماران که نیاز دارن به در دسر میفتن
ناشناس
۰۸:۵۴ ۰۴ آذر ۱۳۹۹
ایشون فک کنم مثل اصحاب کهف چند وقته توی غاره و خبر از هیچی نداره
اخه الان بنده خدا حتا بچه 3 ساله دیگه میدونه که مصرف ویتامین dبرای کرونا
خیلی عالیه.بعد الان بعد 1سال تازه ایشون فهمیده؟؟!!
سارا
۰۸:۲۵ ۰۴ آذر ۱۳۹۹
احسنت
این حرف بهداشت جهانیه
اطلاعات مردم رو ببرید بالا با همین مطالب
ویتامین دی ۵۰ هزار ماهانه ۱عدد مصرف بشه بهداشت گفته

زینک و دی از مرگ کرونا جلوگیری کرده