فرمانده نیروی زمینی ارتش درباره روند عملیاتی شدن این تانک پیشرفته در نیروی زمینی افزود: نمونههایی از این تانک را دریافت کرده و در اختیار یگانهای زرهی قرار دادهایم تا ارزیابیهای نهایی را بر روی آن انجام دهند و نواقص و نقاط ضعف را احصا کرده و به تکمیل شدن این پروژه بزرگ کمک کنند.
حیدری تصریح کرد: تانک کرار پس از گذراندن مراحل تست و ارزیابی بهطور انبوه در اختیار نیروی زمینی قرار خواهد گرفت.
وی پیش از این از انعقاد قرارداد با وزارت دفاع برای تولید انبوه این محصول خبر داده و گفته بود: تانک «کرار» بیش از ۱۰ آپشن از تانکهای روز دنیا جلوتر است و این تانک که از هنرهای وزارت دفاع محسوب میشود، بهترین تانک صحنه نبرد است.
تانک «کرار» که نماد اقتدار نیروهای مسلح ایران اسلامی در حوزه رزم زمینی محسوب میشود از سامانه کنترل آتش الکترواپتیکی، سامانه فاصلهیاب لیرزی، رایانه بالستیک و قابلیت شلیک به اهداف ثابت و متحرک در شب و روز برخوردار است؛ همچنین کرار قابلیت شلیک موشک و هدایت لیزری بسیار دقیق را داراست.
بیشتر بخوانید
همچنین تانک کرار که دارای توانمندی عبور از مناطق ذوعارضه، گودال، رودخانه و حرکت در زیر آب است، مجهز به سامانه ناوبری و نمایش آن برای راننده تانک است؛ این تانک قدرتمند دارای سامانه اتوماسیون تیربار برای شلیک از داخل دهلیز جنگی در شرایط مختلف است.
کرار در حوزه بقاء و ماندگاری به حفاظت زرهی مقاوم در برابر انواع سلاحهای ضد زره مجهز شده و با استتار در برابر انواع سلاحهای ضد زره محافظت میشود. استتار چندطیفی، مخابرات و مدیریت صحنه نبرد دیجیتال و توانمندی در مقابله با جنگهای الکترونیکی از دیگر ویژگیهای تانک کرار به شمار میرود.
انتهای پیام/