وی افزود: صدور مجوزهای جدید برای طرحهای توسعهای صنعت پتروشیمی در مسیر توسعه خود فقط با در نظر گرفتن سه الزام توسعه متوازن، هوشمند و پایدار انجام میشود و طرحهایی مجوز خواهند گرفت که قابلیت اجرا داشته باشند. طرحهایی باید اجرایی شوند که تابآوری بیشتری در صنعت دارند.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: تعداد زیادی طرح که دارای مجوز هستند متأسفانه هیچگونه فعالیتی در ساخت ندارند و در آینده مجوزها با در نظر گرفتن همه شرایط صادر میشود.
محمدی با بیان اینکه امور سرمایهگذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی پنجره امید برای سرمایهگذاران است، گفت: این واحد و نیز امور بینالملل به دلیل نوع فعالیت خود نقشی بسیار مهم و تأثیرگذار در توسعه صنعت پتروشیمی دارند و سرمایهگذارانی که به شرکت ملی صنایع پتروشیمی مراجعه میکنند باید پس از مراجعه به این شرکت با حمایت و انگیزه فعالیت خود را انجام دهند.
براین اساس، جهش دوم و سوم پتروشیمی به ترتیب در سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۴ محقق می شود تا در نهایت ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی ایران در پایان سال ۱۴۰۴ به ۱۳۰ میلیون تن برسد.
درآمد صنعت پتروشیمی نیز در آن زمان ۳۷ میلیارد دلار برآورد می شود.
در کنار آن تلاش شده تا توسعه پتروشیمی تک بعدی نباشد و زنجیره ارزش در این صنعت کامل شود تا ارزش افزوده به دست آید. از همین رو طرح های پیشران در ۴ شاخه اصلی تعریف شده که مهمترین آنها، تکمیل زنجیره ارزش پروپیلن در کشور است.
انتهای پیام/