سعید هاشمی نظری رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اعلام نتایج دکتری علوم پزشکی ۹۹ اظهار کرد: نتایج نهایی دکتری وزارت بهداشت امروز شنبه اول آذر ماه بر روی سایت سنجش پزشکی منتشر شد.
هاشمی نظری گفت:پس از برگزاری مرحله کتبی آزمون، تعداد ۳۳۷۴ نفر مجاز به انتخاب رشته محل بوده اند که نهایتا پس از انجام مصاحبه، ۱۵۸۷ نفر (۵۹۷ نفر مرد و ۹۹۰ نفر زن) در آزمون پذیرفته شدند.
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی افزود:به دلیل اینکه مصاحبههای آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) سال ۱۳۹۹ گروه علوم پایه پزشکی، بهداشت زمان بر بود، زمان اعلام نتایج آزمون دکتری وزارت بهداشت به تاخیر افتاد.
هاشمی نظری بیان کرد:عدم ثبت نام هر یک از پذیرفته شدگان در زمان مقرر به منزله انصراف بوده و هیچگونه اعتراضی در این مورد پذیرفته نخواهد بود و داوطلبان باید بدانند که اعلام اسامی پذیرفته شدگان صرفاً براساس گزینش علمی بوده و انجام سایر مراحل پذیرش توسط دانشگاه مربوطه انجام میشود.
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی اظهار کرد: همچنین افرادی که به هر دلیل ثبت نام نکنند و یا پس از ثبت نام در دانشگاه انصراف دهند به مدت یک سال از شرکت در امتحان دوره دکتری تخصصی و پژوهشی محروم خواهند شد. این محرومیت شامل پذیرفته شدگان با پرداخت شهریه (بین الملل سابق و آزاد اسلامی) نمیشود.
هاشمی نظری با اشاره به آمار انتخاب رشته آزمون دکتری پزشکی گفت: از تعداد ۱۳ هزار و ۶۷۳ نفر داوطلب حاضر در جلسه آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) وزارت بهداشت تعداد ۳ هزار و ۳۷۴ نفر مجاز به انتخاب رشته محل بوده اند که از این تعداد ۳ هزار و ۲۷۱ نفر انتخاب رشته محل خود را انجام دادند.
رئیس مرکز سنجش پزشکی گفت: آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) سال ۹۹ گروه علوم پزشکی در پنج نوبت صبح و عصر روز جمعه ۱۰ مرداد، صبح و عصر روز شنبه ۱۱ مرداد و صبح یکشنبه ۱۲ مرداد ماه ۱۳۹۹ با رعایت شیوه نامههای بهداشتی و در ۲۹ دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور به طور همزمان برگزار شد.
هاشمی نظری گفت: براساس آئین نامهها و به منظور جلوگیری از تقلب و تخلف در آزمونهای ورودی، در صورت اثبات عدم صحت مدارک ارسالی توسط داوطلب و یا هرگونه تقلب در کلیه مراحل آزمون، در هر زمان از تحصیل، از ادامه تحصیل داوطلب ممانعت به عمل میاید و طبق مقررات عمل خواهد شد.
رپیس مرکز سنجش آموزش پزشکی بیان کرد:همچنین در رشتههایی که دانشجو بصورت مشترک بین دو دانشگاه پذیرش میشود فرد پذیرفته شده دانشجوی دانشگاه مبدأ (اول) خواهد بود و پذیرفته شدگان میبایست جهت ثبت نام به دانشگاه مبدأ مراجعه کنند ودانشجو باید آمادگی داشته باشد تا تمام یا قسمتی از دوره آموزشی یا پژوهشی خود را در هر محلی که دانشگاه مبدأ تعیین میکند، بگذراند.
هاشمی نظری اظهار کرد:کارنامه برای مردودین حاوی نمره خام درس به درصد، نمره تراز درس به درصد، نمره کتبی، نمره آخرین فرد دعوت شده به مصاحبه، رتبه در سهمیه و رتبه در کل و برای پذیرفته شدگان مرحله اول علاوه بر موارد فوق، نمره مصاحبه، نمره نهایی و همچنین رتبه داوطلب و رتبه آخرین فرد پذیرفته شده در سهمیه آزاد در هر انتخاب خواهد بود.
هاشمی نظری بیان کرد: در مجموع ۱۸ هزار و ۲۴۱ نفر در رشتههای این دوره آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) وزارت بهداشت ثبت نام کرده بودند که از این تعداد ۱۳ هزار و ۶۷۳ نفر (حدود ۷۵ درصد) در جلسه آزمون حاضر شدند و ۴ هزار و ۵۶۸ نفر (حدود ۲۵ درصد) غایب بودند.
رئیس سنجش آموزش پزشکی گفت: نتایج اولیه آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) سال ۹۹ گروه علوم پزشکی ۱۸ شهریور ماه در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر شد و داوطلبان تا ۲۴ شهریور فرصت داشتند نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
هاشمی نظری اظهار کرد: ظرفیت دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی (Ph.D) رشتههای علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ در دورههای روزانه، شهریه پرداز و دانشگاه آزاد اسلامی یک هزار و ۸۲۰ نفر اعلام شده است.
مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام
۱- عکس ۳×۴ داوطلب
۲ -شناسنامه (تمام صفحات)
۳ -کارت ملی
۴ -دانشنامه و ریز نمرات کارشناسی ارشد یا دکتری حرفهای که نشان دهنده فراغت از تحصیل باشد. لازم به ذکر است دانشجویان ترم آخر نیز میبایست مدارکی که نشان دهنده فراغت از تحصیل تا تاریخ ۳۰/۸/۹۹ باشد ارائه کنند.
۵ -مدرک نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه
۶ -موافقتنامه بدون قید و شرط برای ادامه تحصیل از بالاترین مقام مسئول اداری و گواهی مرخصی بدون حقوق سالیانه برای مربیان رسمی.
۷ -حکم استخدام رسمی قطعی (جهت استفاده کنندگان از سهمیه مازاد مربیان رسمی).
۸ -گواهی وضعیت طرح نیروی انسانی (اتمام طرح نیروی انسانی، معافیت یا ترخیص از طرح نیروی انسانی).
۹ -مدارک نشان دهنده وضعیت سهمیه، جهت استفاده کنندگان از سهمیه رزمندگان، ایثارگران، همسر و فرزند شاهد، آزاده، همسر و فرزند آزاده، جانبازان، فرزند و همسر جانباز، فرزند و همسر مفقودالاثر. (کارت رزمندگی یا ایثارگری، نامه ستاد شاهد و ...).
۱۰ -از تمام پذیرفته شدگان آزمون دوره دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی که سند تعهد محضری به محل اشتغال خود ندارند یا بورسیه وزارت متبوع و سازمانهای دیگر نیستند (به غیر از دانشگاههای شهریه پرداز و آزاد اسلامی) تعهد محضری اخذ میشود.
تبصره ۱ -مستخدمان رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مؤسسات تابعه و دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور، تعهدات خاص استخدامی به واحدهای مربوطه خواهند سپرد.
تبصره ۲ -مستخدمان رسمی سایر وزارتخانهها، مؤسسات و شرکتهای دولتی و وابسته به دولت، چنانچه هزینههای تحصیلی ایشان توسط دستگاه مربوطه تقبل و به دانشگاه پذیرنده دانشجو پرداخت شود، از سپردن تعهد عام معاف خواهند بود.
انتهای پیام/