به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، نامگذاری سال ۹۹ به نام «جهش تولید» در ادامه مسیر شعارهای مدیریت جهادی، رونق تولید و حمایت از کالای داخلی است که انتخاب شعار به منزله پیگیری خط و تشکیل منشور مدیریتی است که هر ساله قسمتی از پازلهای آن در کنار یکدیگر قرار میگیرد.
«جهش تولید» به عنوان شعارمحوری امسال نقشه راهی برای کمک به افزایش تولید و در نهایت بهبود شاخصهای کسب و کار و رونق اقتصادی است که جدای از تلاش مسئولان امر، بخش خصوصی و متولیان تولید باید به این مهم توجه ویژهای داشته باشند.
در استان کردستان جز چند واحد تولیدی، اکثر واحدها اشتغالزایی کمتر از ۵۰ نفر دارند که در واقع میتوان آنها را کارگاه نامید.
لاستیکسازی بارز کردستان از جمله واحدهای تولیدی بزرگ در کردستان به شمار میآید که در حال حاضر با ۷۰۰ نیروی شاغل فعالیت چشمگیری دارد.
لاستیک بارز کردستان در زمینی به وسعت ۴۴ هکتار در شهرک صنعتی دهگلان با هدف تولید تایرهای استیل بلت سواری، اس. یو. وی، التیآر و... با ظرفیت نهایی ۱۶ هزار حلقه در روز احداث شد.
اگر چه تایرسازی بارز کردستان نسبت به برنامه اسمی آن عقب نیست بلکه در سال جهش تولید با افزایش یک هزار حلقه در روز نسبت به ظرفیت واقعی آن جلو است و قرار است تا پایان امسال به تولید ۱۸ هزار حلقه در روز برسد.
معاون عملیات کارخانه لاستیک بارز کردستان گفت: به دنبال سفر مقام معظم رهبری به کردستان احداث کارخانه لاستیک بارز مصوب شد و از سال ۹۲ کار تولید با دو هزار حلقه در روز آغاز شد.
سعید حافظی تصریح کرد: در سال ۹۶ با نصب دستگاههای جدید تولید تایر به ۴ هزار حلقه در روز افزایش یافت و کار ادامه پیدا کرد.
به گفته او، در سال ۹۸ ظرفیت کارخانه به ۱۴ هزار حلقه در روز رسید و در سال جاری و متناسب با شعار جهش تولید رسیدن به ظرفیت اسمی کارخانه یعنی ۱۶ هزار حلقه در روز، در شهریورماه محقق شد.
حافظی خاطر نشان کرد: از مهرماه امسال هم بنا به دستور مدیر عامل مجتمع بارز، ظرفیت کارخانه تایرسازی بارز کردستان به ۱۷ هزار حلقه در روز افزایش یافت و تا پایان امسال به ۱۸ هزار حلقه خواهد رسید.
او تصریح کرد: در حال حاضر ۷۰۰ نفر نیروی انسانی در این کارخانه در سه شیفت کاری مشغول فعالیت هستند که با اجرای طرح توسعه آن، تعداد نیروهای شاغل افزایش خواهد یافت.
اینکه کارخانه لاستیک بارز یکی از برکات سفر مقام معظم رهبری به کردستان است بر کسی پوشیده نیست، نقش این کارخانه در ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم، کاهش بیکاری و رونق اقتصاد منطقه پر رنگ است که جوانانی بومی با کار در این کارخانه صاحب شغل شده و بدون دغدغه ازدواج کرده و تشکیل زندگی دادهاند.
منبع: فارس
انتهای پیام/ح