به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، پس از شیوع ویروس کرونا با توجه به اینکه بیشتر شهرهای استان آذربایجان شرقی در وضعیت قرمز و نارنجی ویروس کرونا قرار دارند، حجم کاری پرستاران و کادر درمان استان بیشتر شده و آنان در برخی موارد تا سه شیفت متوالی مجبور به کار و خدمت به هم نوعان خود هستند.
حال این روزها که ترس از مبتلا شدن به کرونا ویروس مردم را دچار هراس کرده است پرستاران و کادر درمان با رشادتهای خود بیش از پیش با آمادگی کامل در خط جبهه مبارزه با کرونا قرار گرفته و تمامی هم و غم خود را جهت پیشگیری و مراقبت از بیماران مبتلا به این ویروس به کار گرفتهاند.
در این میان تعدادی از شهروندان هستند که با عدم رعایت آیین نامه های بهداشتی موجب افزایش نگران کننده آمار مبتلایان به کرونا در سطح کشور و استان شدهاند که ضروری است با فرهنگ سازیهای لازم و انتشار برخی واقعیتها اقداماتی در این راستا انجام شود.
پرستاران و کادر درمان در بیمارستانهای مراغه به عنوان سفید پوشان عرصه سلامت در خط مقدم جبهه مبارزه با کرونا هستند که این روزها فشار کاری زیادی را تحمل میکنند تا از عزیزان ما مراقبت کنند که وظیفه ما در مقابل آنها سنگین است.
عصر هنگام برای بررسی وضعیت شهرستان در استفاده از ماسک و رعایت آیین نامه های بهداشتی به مرکز شهرستان و میدان مصلی که یکی از پر تردد ترین خیابانهای این شهرستان است مراجعه کردم چند دقیقهای درگوشهای از خیابان توقف کردم که یک کودک حدوداً ۱۰ ساله که با مادرش در عبور از این میدان بود نظرم را به خود جلب کرد که چرا این کودک و مادرش با استفاده نکردن از ماسک در بازار این شهرستان حضور پیدا کردند.
برخی از شهروندان را نیز مشاهده کردم که با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و با استفاده از ماسکهای استاندارد در حال تردد در سطح شهر هستند.
حال با توجه به اطلاع رسانی رسانهها، مطبوعات و صداوسیما در خصوص ضرورت استفاده از ماسک باز هم کسانی هستند که با دیدن اعلامیههای فوتیهایی که بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادهاند باز از ماسک استفاده نمیکنند.
استفاده از ماسک برای دریافت خدمات از فروشگاهها و مراکز اداری و خدماتی ضروری است
بر اساس آخرین مصوبات ستاد مبارزه با کرونای کشور ارائه خدمات اصناف، مراکز خرید و ادارات، سازمانها و بانکها به مراجعه کنندگان تنها برای افرادی که از ماسک استفاده کردهاند قادر به خدمات هستند و بر این اساس باید کلیه مراجعه کنندگان ضمن رعایت فاصله گذاری اجتماعی از ماسک نیز استفاده کنند.
در این میان هستند اصناف و مشتریانی که قوانین و مقررات ابلاغی را رعایت نمیکنند و سازمانهای نظارتی در این میان وظیفه سنگینی در برخورد با افراد متخلف دارند.
رعایت نکردن آیین نامه های بهداشتی از اصلیترین دلایل تعطیلی و محدودیت اصناف
سید علی موسوی فرماندار مراغه با اشاره به جزئیات محدودیتهای اعمال شده در بازار و در بین اصناف این شهرستان اظهار کرد: متاسفانه در چنین شرایط اقتصادی و علی رغم میل باطنی جهت رعایت آیین نامه های بهداشتی و اجرای دستورالعملهای ستاد مقابله با کرونا، مجبور به تعطیلی و محدود کردن فعالیت اصناف شدهایم.
او افزود: از همان روزهای نخست شیوع بیماری کرونا ویروس، اصناف شهرستان همکاری لازم را با ستاد مقابله با کرونا داشته و هم اکنون نیز در اعمال محدودیتها ما را یاری میکنند.
موسوی اضافه کرد: خوشبختانه با توجه به انتشار پیامهای مختلف از سوی مشاهیر، مسئولان و بزرگان شهرستان استفاده از ماسک و رعایت آیین نامه های بهداشتی رو به افزایش بوده، اما این میزان کافی نیست و انتظار بیشتری داریم.
او به محدودیتهای کرونایی در شهرستان مراغه اشاره کرد و گفت: محدودیتهای قبلی ستاد کرونا در شهرستان پا برجا است و محدودیتهای جدید به آنها اضافه شده است.
او به طرح تعطیلی بازار پس از ساعت ۱۸ در شهرستان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با توجه به علاقه مندی و همکاری اصناف در اجرای این طرح، دیروز شاهد تعطیلی بازار در مسیرها و خیابانهای اصلی شهر پس از ساعت ۱۸ بودیم.
۹۰ درصد اصناف مراغه تعطیلی پس از ساعت ۱۸ را رعایت میکنند
رئیس اتاق اصناف شهرستان مراغه نیز گفت: ۹۰ درصد اصناف شهرستان در مسیرها و خیابانهای اصلی شهر دیروز پس از ساعت ۱۸ فعالیت خود را به اتمام رسانده و تعطیل کردند.
سعید معصومی گفت: اتاق اصناف، همسو با فرمانداری و ستاد مقابله با کرونای شهرستان مراغه است و اصناف شهرستان از همان روزهای نخست شیوع کرونا همکاری لازم را داشتهاند.
او افزود: بیشتر اتحادیهها در اجرای مصوبه جدید هم همکاری لازم را داشتهاند و با توجه به مصوبه ستاد کرونا به اصناف شهرستان توصیه شده است که فعالیت خود را صبح زود آغاز کنند.
موسوی افزود: زحمات کادر درمان در طول چند ماه گذشته قابل تقدیر است و در حال حاضر نیازمند همکاری متخصصان در حوزه فرهنگ سازی هستیم.
پلمب ۳۲ واحد صنفی متخلف در رعایت نکردن آیین نامه های بهداشتی در مراغه
سرهنگ رمضان اللهوردیان فرمانده نیروی انتظامی مراغه اظهار داشت: در راستای اجرای مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و با توجه به وضعیت شهرستان از نظر ابتلا به بیماری کرونا و در جهت پیشگیری از شیوع این ویروس، تعطیلی واحدهای صنفی متخلف در دستور کار پلیس قرار دارد.
او ادامه داد: برای این منظور، ماموران بخش نظارت بر اماکن عمومی با همکاری امور صنفی، شبکه بهداشت و اداره صمت به صورت روزانه از واحدهای این شهرستان بازدید میکنند.
او اضافه کرد: در راستای اجرای این طرح در روزهای اخیر، تعداد ۳۲ واحد صنفی، به دلیل رعایت نکردن مقررات اعلامی از سوی ستاد مقابله با ویروس کرونا، با هماهنگی مقام قضایی پلمب و به تعدادی از این واحدها نیز تذکراتی داده شد.
اللهوردیان افزود: تشدید اقدامات کنترلی و نظارتی پلیس با توجه به شیوع بیماری کرونا در این ایام با جدیت از سوی پلیس پیگیری میشود.
او اضافه کرد: شهروندان نیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، به ویژه رعایت نکردن مسائل بهداشتی و یا احتکار اقلام بهداشتی و درمانی، موضوع را به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
اکنون با توجه به حادتر شدن شرایط کرونایی در شهرهای مختلف آذربایجان شرقی، رعایت کردن اصناف، رعایت کردن مردم، استفاده از ماسک و برگزاری نکردن تجمعات و... میتوانند در کنترل بیماری و قطع زنجیره انتشار آن کمک کنند و این نیازمند همراهی و همکاری مردم و مسئولین است تا کادر درمان بیش از این آسیب نبیند.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/ح
اگه جریمه ۱۰ میلیوتی بزار. ماشین بخوابونه یه ماه پلیس هیجا نمیرن
اگه عردسی و دورهمی نباشه
اگه ختم و هیات ها نباشه
اگه کسیکه ماسک نمیزنه جریمه کنن از طریق قبض موبایلش یا از طریق حساب بانکیش ...
مغاز ها رو یه ماه پلمپ میکردن
امار میومد پایین