او ادامه داد: اصل ۵۷ بر تفکیک قوا اشاره دارد و اصل ۷۹ میگوید اعلام شرایط اضطراری اعلامی دولت باید با تصویب مجلس باشد. در نتیجه هر تصمیم چه از ستاد ملی مقابله با کرونای دولتی که مجلس هیچ سهم و نقشی در آن ندارد، چه در نهادهای دیگر باید با نظر مجلس باشد.
نادران تصریح کرد: رئیس جمهور و وزرا! این مجلس ولو به صورت مجازی هم تشکیل شود، نظارت بر امور اجرایی کشور را رها نخواهد کرد.
او گفت: دوگانگیهایی را دولت آغاز کرده است و موضوع تحریم و غیر تحریم را دوباره در آستانه انتخابات کلید میزنند. مسئله، عرضه داشتن و بیعرضگی است نه پذیرش تحریم یا قبول مذاکره. معلوم است که کسی تحریم را نمیپذیرد.
عضو کمیسیون برنامه اظهار کرد: موضوع این است که تحریمها را ذلیلانه بردارند یا عزتمدارانه؛ همه دعوای ما بر سر این نقطه است.
نادران هشدار داد: اگر دولت از مصوبات مجلس عدول کند و بودجه را تاریخ مقررش تقدیم نکند، تخلف کرده است و انتظار داریم مجلس با این مسئله برخورد کند.
در ادامه امیرحسین قاضیزاده هاشمی نایب رئیس و رئیس صحن گفت: ضمن تأکید بر مطالب آقای نادران؛ قطعاً مجلس در محدودیتهای کرونایی فعال است و جلسه خواهد داشت. نوع و شکل برگزاری جلسات را به همکاران اعلام خواهیم کرد.
او افزود: این تذکر قانون اساسی دیروز هم اعلام شد و در شرایط اضطراری به صراحت قانون اساسی باید مجلس در این مسئله وارد شود و در ستاد مقابله با کرونا هم لازم است نمایندگان حاضر باشند تا گفتههای مجلس هم مد نظر قرار بگیرد.
انتهای پیام/