او با اشاره به کاهش ۲۸ درصدی ورودی سدهای تهران گفت: ورودی سدهای تهران از ابتدای سال آبی جدید (ابتدای مهر ۹۹) تاکنون ۱۰۵ میلیون مترمکعب بوده در حالی که ورودی آب به دریاچه سدها در مدت مشابه سال گذشته ۱۳۹ میلیون مترمکعب بوده است.
مدیر دفتر بهرهبرداری از تاسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقهای تهران تصریح کرد: اکنون حجم موجود آب در سد امیرکبیر ۱۱۳ میلیون مترمکعب، سد لتیان ۴۳ میلیون مترمکعب، سد لار ۷۶ میلیون مترمکعب، سد طالقان ۲۵۹ میلیون مترمکعب و سد ماملو ۱۶۵ میلیون مترمکعب است.
شهریاری گفت: در حال حاضر از اول مهر تا به امروز ۳۲.۵ میلی متر بارندگی در استان تهران به ثبت رسیده که این میزان بارندگی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، کاهش ۶۰ درصدی و در مقایسه با متوسط بلندمدت ۵۲ ساله کاهش ۱۷ درصدی را نشان میدهد.
مدیر دفتر بهره برداری و نگهداری از تأسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقهای تهران ادامه داد: با توجه به پیش بینیهای سازمان هواشناسی مبنی بر زیر نرمال بودن بارندگیهای استان در پاییز و زمستان امسال و همچنین وضعیت بارشها و نزولات جوی از ابتدای مهرماه تاکنون، بروز خشکسالی ضعیف در استان تهران و حوضه آبریز سدهای تامین کننده آب شرب تهران در سال آبی ۱۴۰۰-۹۹ محتمل است.
بیشتر بخوانید
شهریاری در پایان با بیان این مطلب که با توجه به وضعیت ورودی و کاهش ۱۰۷ میلیون مترمکعبی حجم ذخیره آب سدهای پنجگانه تهران و کاهش میزان بارندگیها در فصل پاییز و با در نظر گرفتن شرایط کرونایی حاکم در کشور به ویژه در استان تهران که موجب افزایش نسبی مصرف آب شده است از کلیه افراد درخواست کرد با صرفه جویی و مصرف بهینه، در میزان مصرف آب دقت بیشتری داشته باشند تا در تأمین مطمئن و پایدار آب شرب برای کلان شهرهای تهران و کرج اختلالی ایجاد نشود.
انتهای پیام/