به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علی سعیدی نژاد گفت: پیش بینی میشود ۲۲۰ هکتار از زمینهای زراعی این شهرستان به کشت پیاز طرح استمرار اختصاص یابد.
او با بیان اینکه بذر ابتدا در شهریور ماه به مدت دو ماه در خزانه نشاء شده و در آبان ماه از خزانه به زمین اصلی منتقل میشود، گفت: تهیه بستر نشاء، رعایت تغذیه در نشاء کاری، رعایت تراکم در نشاء کاری، داشتن نشاءهای قوی و سالم ضامن تولید خوب است.
سعیدی نژاد، متوسط تولید پیاز در طرح استمرار را ۴۵ تن در هکتار اعلام کرد و گفت: پیش بینی میشود امسال حدود ۱۰ هزار تن پیاز تولید و روانه بازار شود.
به گفته مسئول اداره بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لارستان، آفریگرو و پیاز سفید رقم مینروا از جمله ارقامی است که در شهرستان کشت میشود.
سعیدی نژاد افزود: لارستان به عنوان قطب تولید نشاء طرح استمرار، بیش از ۱۵ سال است که نشاء پیاز مورد استفاده کشاورزان جنوب فارس را تامین میکند.
او با اشاره به اینکه بیشترین سطح زیر کشت پیاز در بخش مرکزی و دهستان درزو سایبان قرار دارد گفت: تمام سطح زیر کشت این محصول مجهز به آبیاری تحت فشار است.
مسئول اداره بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لارستان گفت: شرایط اقلیمی شهرستان، امکان کشت محصولات طرح استمرار از جمله پیاز را فراهم کرده که کمک زیادی به کنترل قیمت این محصولات در فصولی که بازار با کمبود آن روبرو است، میکند.
انتهای پیام/