سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه گراتن کدو و کوکتل پنیری پارمسان

در گزارش زیر طرز تهیه گراتن کدو و کوکتل پنیری پارمسان را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گراتن نوعی تکنیک غذا درست کردن است. در این تکنیک غذا در ظرف‌های مخصوص فر آماده و روی آن با آرد سوخاری و پنیر رنده شده برشته می‌شود. این غذا از کشور فرانسه منشا گرفته و با مواد غذایی مختلفی درست می‌شود. می‌خواهیم این بار طرز تهیه گراتن کدو و کوکتل پنیری پارمسان را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه گراتن کدو و کوکتل پنیری پارمسان

کوکتل پنیری پارمسان ۳۰۰ گرم
قارچ ۳۰۰ گرم
کدو سبز قلمی ۵۰۰ گرم
کره کاله  ۵۰ گرم
پنیر پیتزا  ۳۰۰ گرم
پنیر موزارلا دو قاشق غذاخوری
شیر پرچرب دو لیوان
آرد دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای یک عدد
پیازچه هشت عدد
نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه گراتن کدو و کوکتل پنیری پارمسان

کدو، قارچ و کوکتل پنیری‌های پارمسان را به صورت حلقه‌ای برش دهید و به همراه کره در تابه تفت دهید. بعد از چند دقیقه فلفل دلمه‌ای و پیازچه خرد شده را همراه فلفل، نمک، آویشن و پودر سیر اضافه کرده و تفت دهید.

ظرف مورد نظر را آماده کنید و مقداری از سس بشامل را کف ظرف ریخته و با قاشق صاف کنید، سپس به ترتیب یک لایه از پنیر پیتزا و نصف مواد تهیه شده را روی سس بشامل قرار دهید.

مجددا یک لایه سس بشامل، یک لایه پنیر پیتزا و باقیمانده مواد را به ظرف اضافه کنید و باقیمانده سس بشامل و پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و ۲ قاشق پنیر موزارلا سطح گراتن بریزید.

ظرف را داخل فری که از قبل گرم شده، به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.