سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش آشپزی؛ از ساندویچ تناملت و نان کالزونه خانگی تا بورانی کدو حلوایی به ۲ روش مازندرانی و تبریزی + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.


بیشتربخوانید


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

طرز تهیه کاسترول شلغم؛ غذایی متفاوت با پنی سیلین خوراکی

فوت و فن های مهم برای تهیه ترشی و شور پاییزی

طرز تهیه کله جوش تبریزی مجلسی + نکات مهم پخت کله جوش در شهر‌های مختلف

طرز تهیه ساندویچ تناملت فوری و خوشمزه

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی یک درمان عالی برای پیشگیری از کرونا و آنفولانزا

طرز تهیه کوکوی کلم با انواع مختلف کلم؛ یک غذای نونی سبک و خوشمزه

طرز تهیه بورانی کدو حلوایی به ۲ روش مازندرانی و تبریزی

طرز تهیه حلوا ارده سنتی در منزل + فوت و فن‌های حلوا ارده

طرز تهیه کوکی ردولوت خانگی با ساده‌ترین روش

طرز تهیه نان کالزونه خانگی ؛ یک پیتزای متفاوت و خوشمزه

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.