او ادامه داد: پیش از این آقای خون چمن از حزب جوانان ایران اسلامی ریاست سه ماهه آن را بر عهده داشت و اکنون مجمع فرهنگیان ایران اسلامی ریاست آن را بر عهده دارد؛ از همین رو نیز این مسئولیت به آقای کمیجانی دبیرکل این تشکل محول شده است.
شریف در پاسخ به این سوال که در نهایت چه نهادی متولی امور اصلاحات در انتخابات ۱۴۰۰ خواهد شد بیان کرد: معتقدم که احتمالا شورای هماهنگی جبهه اصلاحات سکان امور را در دست خواهد گرفت، چرا که از مدتها قبل کمیته سیاسی شورای هماهنگی مشغول تدوین راهبرد اصلی جبهه اصلاح طلبان است.
عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاح طلبان، بیان کرد: از سوی دیگر شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان عملا فعالیتی نداشته و پارلمان اصلاحات هم فعلا به سرانجام نرسیده است؛ بنابراین طبیعی است که با توجه به فرصت اندک باقی مانده تا انتخابات ۱۴۰۰ متولی امر انتخابات در جریان اصلاحات همان شورای هماهنگی جبهه اصلاحات باشد.
او در پاسخ به این سوال که آیا شورای هماهنگی جبهه اصلاحات به صورت ریاست دورهای در انتخابات وارد خواهد شد؟ گفت: ریاست دورهای جزو آئین نامه شورای هماهنگی اصلاحات است و احزاب عضو آن هر سه ماه یک بار ریاست این تشکیلات را بر عهده خواهند گرفت، اما رئیس کمیته سیاسی و رئیس کمیته امور استانها و دبیر به صورت یک ساله انتخاب میشوند.
دبیرکل حزب هبستگی دانش آموختگان ایران درباره سکوت فعلی رئیس دولت اصلاحات هم بیان کرد: رئیس دولت اصلاحات یک تفکر جمع گرایانه دارد و نظرش این است که احزاب اصلاح طلب باید در این عرصه سیاسی فعال و میدان دار باشند؛ البته طبعا نظرات مشورتی خود را در وقت مقتضی اعلام خواهد کرد.
فعال اصلاح طلب خاطر نشان کرد: اخیرا مجمع روحانیون مبارز هم که سید محمد خاتمی ریاست شورای مرکزی آن را بر عهده دارد، تشکیل جلسه داده و درباره انتخابات آینده صحبتهایی را انجام داده و طبعا این تشکل هم در کنار شورای هماهنگی برای اجماع نظر در خصوص نحوه شرکت در انتخابات حضور خواهد داشت و زمانش که فرا برسد طبعا خاتمی هم نقش سازنده و تأثیرگذار خود را ایفا خواهند کرد و اینگونه نیست که ایشان خود را از صحنه کنار بکشد؛ بنابراین در نهایت نقش محوری که رئیس دولت اصلاحات برای اتحاد جریان اصلاح طلب در انتخاباتهای قبلی داشته باز هم تکرار خواهد شد.
او ادامه داد: علاوه بر این میتوان گفت که مجمع روحانیون مبارز یکی از قدیمیترین تشکلهای جریان خط امام است و همیشه نقش حمایتی خود را از اصلاح طلبان داشته و اینکه به صورت جدی موضوع انتخابات را در دستور کار خودش قرار داده نشان از این دارد که نسبت به انتخابات ۱۴۰۰ بی تفاوت نیست و با توجه به تاثیری که اعضای این مجمع به خصوص شخص آقای خاتمی و موسوی خوئینیها در اتحاد تشکلهای اصلاح طلب دارند نشانگر این است که مجمع نسبت به انتخابات بی تفاوت نیست و از الان میخواهد نقش تاثیرگذار خود را ایفا کند.
شریف افزود: بدیهی است با توجه به رویکرد دولت ممکن است اصلاحات قسمتی از پایگاه اجتماعی خودش را درجامعه از دست داده باشد، اما با این حال بهنظر میرسد که اصلاح طلبان این دوره راهبردهای متفاوتی داشته و با برنامههایی که در دست دارند طبعا حضور موثری در انتخابات خواهند داشت.
او درباره طرح اسامی مختلف در جریان اصلاحات به عنوان نامزد اصلی این جریان در انتخابات ریاست جمهوری آینده گفت: در حال حاضر هیچ محدودیتی درباره نامزدی افراد مختلف در انتخابات گذاشته نشده و اگر هم قرار باشد نامزد نهایی مشخص شود طبعا پس از حضور نامزدهای مختلف اصلاح طلب در صحنه است تا خود را در معرض آزمون شهروندان به خصوص بدنه اصلاح طلبان قرار دهند و در نهایت از بین این افراد یک نفر که اقبال بیشتری دارد معرفی خواهد شد، در واقع معرفی اسامی مختلف منافاتی با اصل وحدت نداشته و در نهایت جمع احزاب اصلاحات تصمیم خواهند گرفت که چه کسی نامزد نهایی شود.
عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاح طلبان بیان کرد: اگر نظر بیشتر اصلاح طلبان بر این باشد که عرصه برای معرفی نامزد اصلاح طلب وجود دارد محتمل است سید محمد خاتمی هم از گزینه جمعی اصلاحات حمایت کند، دست کم تا حالا این گونه به نظر رسیده و هیچ علامتی مغایر با این امر تا به حال دیده نشده است و همیشه هم ایشان احزاب را ترغیب به این میکند که حضور فعالانه در فعالیتهای اجتماعی و سیاسی داشته باشند.
شریف خاطر نشان کرد: انتخبات تبلور و بهار فعالیت احزاب است و زمانی که راهبرد نهایی اصلاحات تدوین شود و منجر به معرفی گزینه نهایی شود انتظار میرود رئیس دولت اصلاحات و سایر بزرگان جریان اصلاحات هم از نامزد اصلاح طلبان حمایت کنند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/