سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور

مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: اصفهان باتولید ۸ هزارو ۸۰۰ کیلوگرم زعفران در سال، جایگاه چهارم را بعد از استان‌های خراسان شمالی، جنوبی و رضوی در کشور دارد.

احمدرضا رئیس زاده مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  با بیان اینکه عملکرد برداشت هرهکتار زعفران نزدیک به دوبرابر میانگین کشوری است گفت: سالانه از هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع استان بیش از ۹ تن زعفران برداشت می‌شود.
 
 او میانگین با اشاره به اینکه برداشت هر هکتار زعفران استان اصفهان ۶ کیلوگرم است افزود:این درحالی است که میانگین کشوری سه و نیم کیلوگرم در هکتار است.
 
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان بااشاره به کشت زعفران در صدهکتار از مزارع شرق اصفهان که بر اثر خشکسالی بی حاصل شده بود گفت: شهرستان‌های نطنز، تیران و کرون، نجف آبادو اردستان عمده تولید کنندگان زغفران استان در هستند.
 
رییس زاده با بیان اینکه در ۲۴ شهرستان استان زعفران کشت می‌شود افزود: جهاد کشاورزی استان ۲۸ میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزانی که زمین‌های کشاورزی خود را زیر کشت این محصول ببرند پرداخت می‌کند.
 
او گفت: زعفران کاران اصفهانی با ثبت برند، گرفتن سیب سلامت، شناسنامه دار کردن محصول وتولید محصول ارگانیک با آنالیز بالاتر از حد استاندارد اقدامات موثری برای گرفتن نبض بازار صادراتی انجام داده اند.
 
انتهای پیام/ی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.