سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه لوبیا گرم یا خوراک لوبیا چیتی

در گزارش زیر طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک لوبیا چیتی یکی از غذا‌هایی است که هم مقوی‌است و هم می‌تواند وعده سبکی برای شما باشد. غذایی که هرچه در جزییات طبخ آن توجه و دقت کنید خوشمزه‌تر می‌شود.

مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا:

لوبیا چیتی خام: ۲۵۰ گرم
قارچ (در صورت تمایل): ۲۵۰ گرم
پیاز داغ نگینی‌شده: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زرد چوبه به اندازه کافی
آب‌لیموی تازه: به اندازه کافی هنگام سرو


بیشتر بخوانید


طرز تهیه و دستور پخت خوراک لوبیا:

۱. لوبیا چیتی را در ظرف، به همراه سه لیوان بریزید تا روی حرارت ملایم بپزد.

۲. داخل یک ماهیتابه پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه رو با هم تفت بدهید تا رب سرخ شود و مزه خامی آن گرفته شود.

۳. اگر قصد دارید به خوراک خود قارچ اضافه کنید، در این مرحله دست به کار شوید، قارچ‌ها در اندازه کوچک (هم‌اندازه با لوبیا) خرد کنید و در ظرف دیگر با کره و نمک تفت دهید و به رب گوجه فرنگی اضافه کنید.

۴. سری به لوبیا چیتی بزنید، وقتی تقریبا پخت و از خامی در آمد مایه قارچ و فلفل رو به آن اضافه کنید.

۵. در این مرحله هرچقدر لوبیا و مواد اضافه شده به آن روی حرارت ملایم‌تری باشد، خوشمزه‌تر می‌شود.

۶. تست کردن نمک، فلفل و طعم لوبیا در این مرحله انجام دهید

۷. از اضافه کردن بیش از حد رب گوجه فرنگی و زردچوبه خودداری کنید، چرا که باعث تیره شدن یا زرد شدن خوراک شما می‌شود

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.