سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛

تبدیل وضعیت قرمز به روز سیاه/ نفس کشور با محدودیت های تازه کرونایی باز می شود؟

با افزایش آمار جان باختگان ویروس کرونا در کشور ستاد ملی مبارزه با کرونا محدودیت‌های تازه‌ای را از اول آذر در کشور اعمال می‌کند.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،چند هفته‌ای است که تعداد مبتلایان به ویروس کرونا روز به روز درحال افزایش است و تعداد فوتی‌ها به بیش از ۴۰۰ تن در کشور رسیده، همین امر موجب شد که صدای تعطیلی شهر تهران به مدت دو هفته از زبان مدیران شهری شنیده شود.

مدیرانی که وظیفه رسیدگی به وضعیت شهر تهران را برعهده داشتند هر کدام در نقل قول‌هایی جداگانه از ضرورت تعطیلی شهر تهران صحبت کردند؛ اولین نفر زالی رئیس ستاد مقابله با کرونا شهر تهران بود که از الزام تعطیلی شهر تهران به منظور قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا صحبت کرد.

زالی با بیان اینکه در حال حاضر در پیک سوم بیماری کرونا هستیم، اظهار کرد: در این پیک برخلاف دو پیک قبلی با سرعت بیشتری به اوج بیماری رسیدیم که این موضوع نشان می‌دهد شتا‌ب گرفتا‌ری بیماری در تهران افزایش داشته حجم مراجعات تهران به بخش‌های بیمارستانی افزایش یافته و برای کنترل اپیدمی و بازیابی توان و رمق تیم بهداشت و درمان پیشنهاد ما دو تا سه هفته تعطیلی در تهران به غیر از مشاغل امدادی و حیاتی و مشاغلی مانند توزیع مواد غذایی است.

به دنبال اظهار نظر زالی درباره تعطیلی شهر تهران محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران هم در چند نوبت بر تعطیلی دو هفته‌ای شهر تهران به منظور قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا تاکید کرد.

اتخاذ راهکار ویژه برای برون‌رفت از شرایط بیماری کرونا

هاشمی با تاکید بر شرایط حاد بیماری کرونا از ضرورت اتخاد راهکار ویژه برای برون‌رفت از شرایط بیماری کرونا صحبت کرد و پیشنهاد تعطیلی کامل شهر تهران را حداقل به ۲ هفته داد.

اما این پیشنهاد هاشمی مبنی بر تعطیلی شهر به مدت دو هفته با موافقت ستاد اعضای ستاد ملی مبارزه با کرونا مواجه نشد تا جایی که هاشمی پس از یک هفته زبان به انتقاد گشود و گفت: بنده پیشنهادی را مبنی بر تعطیلی کامل دوهفته‌ای تهران مطرح کردم که ستاد مبارزه با کرونا اصلاً عنایتی به این پیشنهاد نداد و از این اتفاق متأسفیم.

به دنبال درخواست‌های متعدد برای تعطیلی شهر تهران به مدت دو هفته و از آنجایی که با این پیشنهاد موافقت نشده بود ستاد ملی مبارزه با کرونا تصمیمات جدید تری را برای مقابله با این بیماری اتخاذ کرد که از جمله آن‌ها الزام به تعطیل شدن تمامی اصناف و مغازه‌ها در ساعت ۱۸ و پایان خدمت رسانی اتوبوس و مترو در ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه بود.

اما همین موضوع هم چندان کارساز نبود تا جایی که محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران بار دیگر با تاکید بر الزام تعطیلی دو هفته‌ای شهر تهران گفت: به گفته مسئولین وزارت بهداشت، بزودی خطر رسیدن به آمار هزار کشته در روز در کشور وجود دارد محدودیت‌های که در هفته گذشته توسط ستاد ملی کرونا، ایجاد شد عملا تاثیر جدی در کاهش تردد و رفتار مردم ایجاد نکرده است بلکه با کاهش ساعات فعالیت اصناف و سیستم حمل ونقل عمومی، فقط موجب افزایش ازدحام که عامل تشدید شیوع کروناست فراهم شده است، پیشنهاد شورای شهر تهران، تعطیلی دو هفته‌ای کلیه فعالیت‌های غیرضروری بشکل کامل است که تردد شهروندان را کاهش دهد.

اگر کرونا مهار نشود آمار مرگ و میر و تعداد بستری‌ها ۲ برابر  می‌شود

طبق آخرین آمار تعداد مبتلایان به ویروس کرونا روز گذشته ۲۵ آبان ماه به ۱۲۵۴۳ نفر رسید و متاسفانه طی ۲۴ ساعت ۴۵۹ نفر جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان به ۴۱۴۹۳ رسید.

طی هفته‌های گذشته تعداد مبتلایان به کرونا یا آمار جان باختگان متاسفانه وارد رکورد تازه تری می‌شد و کشور روز سیاه تعداد مبتلایان و جانباختگان بیماری کرونا را هم به خود دیده بود متاسفانه تعداد مبتلایان و جانباختگان بر اثر بیماری کرونا با روندی صعودی تا  بیش از ۴۶۰ جان باخته در روز هم رسید.

بر اساس شرایط کرونا مسئولان وزارت بهداشت اعلام کردند بیماری کرونا آنقدر گسترش یافته که اگر مهار نشود شاید آمار مرگ و میر و تعداد بستری‌ها در کشور طی ۲ هفته به ۲ برابر آمار فعلی برسد.

همین آمار و هشدار‌ها درباره بیماری کرونا دولت را مجاب کرد تا درباره تعطیلی دو هفته‌ای شهر تهران تصمیمی اتخاذ کند.

به دنبال هشدار‌های لازم درباره الزام تعطیلی شهر تهران و احتمال رسیدن تعداد جانباختگان به بیش از هزار نفر سرانجام ستاد ملی مدیریت مقابله با بیماری کرونا تصمیم‌های لازم را برای تعطیلی دو هفته‌ای اتخاذ کرد.

به دنبال همین محدودیت‌ها و افزایش میزان مبتلایان و جان باختگان کرونا روز گذشته رئیس جمهور طی بیانیه‌ای اعلام کرد با توجه به جهش ویروس کرونا و اوج گیری مجدد بیماری عالمگیر کوید ۱۹ در کشور، به پیشنهاد وزارت بهداشت و قرارگاه عملیاتی کرونا، «طرح جامع مقابله با کرونا» در ستاد ملی مدیریت مقابله با بیماری کرونا به تصویب رسید که به موجب آن، اعمال محدودیت‌های شدید در شهر‌های مختلف کشور، از هفته آینده الزامی می‌شود.

در شهر‌های قرمز کارمندان تنها برای کار‌های ضروری سر کار می‌روند

پس از صدور این اعلامیه از سوی رئیس جمهور رحمانی فضلی، وزیر کشور گفت: در شهرهایی با شرایط قرمز، تقریبا تعطیلی کامل است، به‌جز مشاغل سطح یک و بخشی از کارکنانی که ضروری است در محل کار باشند، تعطیلی کامل اعمال می‌شود.

در ادامه انوشیروان محسنی بندپی، استان‌دار تهران در این باره گفت: از شنبه هفته اینده اول آذر مقرر شد، از میان کارکنانی که در دستگاه‌های اجرایی کار می‌کنند، به‌جز آن‌دسته‌که وظیفه امدادی، اورژانسی و درمانی دارند، یک سوم‌شان سر کار برند و دو سوم دیگر از دورکاری و شیفت‌بندی استفاده کنند.

بر اساس تصمیم‌های اتخاذ شده محدودیت‌های کرونایی جدید از ابتدای آذرماه اعمال می‌شود که بر اساس آن در شهر‌ها و شهرستان‌هایی که وضعیت قرمز دارند همه مشاغل جز مراکز درمانی، داروخانه‌ها، مراکز امدادرسانی، سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های زنجیره تامین مایحتاج ضروری، مراکز ارائه دهنده خدمات عمومی مانند خدمات اضطراری آب و گاز تعطیل خواهند شد همچنین در این شهر‌های قرمز خروج خودرو‌ها با پلاک بومی از مناطق قرمز و ورود خودرو غیر بومی به مناطق قرمز ممنوع است همچنین یک سوم کارکنان باید در ادارات حضور داشته باشند که تهران، مراکز استان‌ها و حدود ۱۰۰ شهرستان جزء این شهر‌های وضعیت قرمز هستند.

علاوه بر آن در شهر‌ها و شهرستان‌هایی که وضعیت نارنجی دارند مشاغل سطح ۳ و ۴ با محدودیت‌هایی مواجه می‌شوند و همچنین خروج خودرو‌ها با پلاک بومی از مناطق قرمز و نارنجی و ورود خودرو‌های غیر بومی به این مناطق ممنوع خواهد بود و نصف کارکنان باید در ادارات حضور داشته باشند، در شهر‌ها و شهرستان‌هایی که وضعیت زرد دارند مشاغل سطح ۴ با محدودیت‌های شغلی مواجه می‌شوند و محدودیت تردد بر اساس شرایط اعلامی هر منطقه خواهد بود و دو سوم کارکنان در ادارات حاضر می‌شوند.


به گفته مسئولان امر از روز شنبه محدودیت‌های جدید کورونایی با توجه به موارد گفته شده در سراسر کشور اجرایی خواهد شد و باید دید که نتیجه این محدودیت‌ها چه خواهد بود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۳
در انتظار بررسی: ۰
Post
۱۵:۵۵ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
ادارات پست که از همین الان میگن تعطیلی شامل حال ما نمی شهر
تو خراسان رضوی
تورو خدا یه فکری کنید
ناشناس
۱۴:۴۰ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
تعطیلی و دورکاری فقط در حد حرفه .
پرسنل ما باید دستوری بیان سرکار و هیچ کس نمی‌تواند دخالت کند .
نرگس
۱۴:۲۸ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
به نظرم این تعطیل کردنها تا خود مردم رعایت نکنند فایده ای ندارند و همچنین واحدهای متخلف با جریمه خیلی بالا تنبیه بشوند چرا واحد تجاری حراجی در این کرونا بازار بگذاره و انبوه مردم را جمع کند
هادی
۱۴:۲۳ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
حالا که قراره از یکم آذر در کشور منع تردد اعمال شود و اکثر مشاغل و صنوف هم تعطیل باشند(حداقل برای ۲ هفته).

همه از این فرصت استفاده کنیم جهت قطع زنجیره انتقال.

هم به عزیزان کادر بهداشت و درمان کمک کرده باشیم و هم به کسانی که به واسطه کرونا شغل خود را از دست داده اند.
ناشناس
۱۴:۰۵ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
وقتی ادارات و شرکتها باز باشند مطمئن باشید مغازه ها هم همه ممکنه دو روز اول ببندن بعد یواش یواش همشون شروع میکنن به باز کردن
مطمئن باشید هیچ اداره ای هم از قانون 1/3 پیروی نمیکنند و کارکنان هم از ترس اخراج مجبور به تبعیت هستن
یعنی کلا انگار نه انگار همش هیچ
ناشناس
۱۴:۰۵ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
وقتی ادارات و شرکتها باز باشند مطمئن باشید مغازه ها هم همه ممکنه دو روز اول ببندن بعد یواش یواش همشون شروع میکنن به باز کردن
مطمئن باشید هیچ اداره ای هم از قانون 1/3 پیروی نمیکنند و کارکنان هم از ترس اخراج مجبور به تبعیت هستن
یعنی کلا انگار نه انگار همش هیچ
ناشناس
۱۴:۰۱ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
تکلیف شرکتهای خصوصی چیه ؟
یکی میشه بگه شرکتهای خصوصی در کدوم گروه قرار میگیرند ؟
ناشناس
۱۳:۵۸ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
درخانه بمانیددرصورت ممکن چقدربایدبگن
ناشناس
۱۳:۵۸ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
نتیجه محدودیتا این میشه همه میکوبن میرن خونه ها و ویلاهاشون توو شهرهای دیگه. ورود خروجم باید ببندید
ناشناس
۱۳:۵۷ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
درسته که دولت بایدفکری کنه اماخدایش مردم رعایت نمیکنندعروسی که هست هنوز مسافرت که چی بگم ماکه الان چندماهه مسافرت نرفتیم اتفاقی افتاده باجون خودتون ودیگران بازی میکنیددرخانه باشیدفیلم ببینیداهنگ گوش کنیدقران بخوانیدوغیره ادم اگه بخواد همه کارمیتونه انجام بده بایدبخواهیم
علیرضا
۱۳:۴۹ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
با کسانی که ضایعات پلاستک و مقوا جمع اوری میکنند برخورد شدیید شود انها بزرگترین ناقلان ویروس کرونا و دیگر ویروسها و بیماری ها هستند انها اصلا بهداشت را رعایت نمیکنند و به تمام سطل های اشغال سرک میکشند لطفا با انها برخورد شدید شود
ناشناس
۱۳:۴۲ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
کارکنان ادارات یک سوم بشن ارباب رجوع یک سوم میشه؟
تعطیلات باید سراسری باشد. با دو هفته هیچ اتفاقی رخ نمیده
ناشناس
۱۳:۴۲ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
کارکنان ادارات یک سوم بشن ارباب رجوع یک سوم میشه؟
تعطیلات باید سراسری باشد. با دو هفته هیچ اتفاقی رخ نمیده
ناشناس
۱۳:۰۸ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
چرا دولت قرنطینه رو به محدودیت ترجمه می کنه؟ مگه ما کارمند هستیم؟ چرا اینقدر دولت.... با مشاغل آزاد بیکارها
ناشناس
۱۳:۰۶ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
وضعیت شرکت های خصوصی چی میشه؟
ناشناس
۱۳:۰۱ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
تااول آذر حداقل 1500 هموطنمون فوت میکنن چرا از امروز انجام نمیدید
ناشناس
۱۳:۰۰ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
باید تمام جاده های درون شهری هم ببندید فقط آمبولانس ها و آتش نشانی و پلیس بتونن تردد کنن مترو و اتوبوس رانی تمامی کارمندان وکارگران و حراست و نگهبانان رو هم تعطیل کنید
ناشناس
۱۲:۵۱ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
میگن امدادی و حیاطی باید باز باشه ؟ بنظر شمار دندونپزشکی بجز موارد اورژانسش امدادی یا حیاطی ؟ وقتی باز باشه مردم با اصرار میگن کار زیبایی مارو انجام بده پس چه فرقی داره با باز بودن ؟ چرا فکر شده کار نمیکنید ؟
متین
۱۲:۴۲ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
این دو سوم یا یک سوم یعنی چی خیلی مسخرست ارباب رجوع مگه یک سوم یا دو سوم میاددوباره مثل قبل فرقی نکرده من نمیدونم دولت مشکلش با تعطیلی دو هفته ای کامل چیه چرا قرنطینه کامل نمیکنه
ناشناس
۱۱:۵۹ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
حفظ جان مردم کشور از وظایف دولته میتونن واسه دوهفته قرنطینه کامل ی مبلغی ب حساب سرپرست خانوار وارد کنن
ناشناس
۱۱:۵۸ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
تعطیلی فقط برا قشر کارمند خوبه، ما که با زحمت نونمون را در میاریم با تعطیلی انگار به کرونا مبتلا شدیم، علت این مرگ و میرها فقط کرونا نیست، استرس و اضطراب و فقر هم به کرونا اضافه شده که اینهمه مرگ داریم، خواهشا تعطیل نکنید، بذارید زندگیمونو بکنیم.
ناشناس
۱۱:۵۵ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
یعنی چی یک سوم کارکنان دولت برن سر کار اونجوری که تو بانکها وادارات ازدحام میشه بخاطر کم بودن پرسنل ودیر را افتادن کار مردم اگه میخوان کاری بکنن باید تعطیل کنن اگه شده با زور .اگه امار برسه ب روزی 1000 نفر نفر مصیبته یعنی ماهی 30000 هزار نفر فقط در اثر کرونا با مرگ ومیرهای دیگه میدونی میشه روزی چند نفر .اینجوری تا واکسن بخواد بیاد میدونی چند نفر میمیرن
ناشناس
۱۱:۱۲ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
خاطرتون جمع با تعطیل کردن کشور هیچ پیشرفتی درمهار کرنا نخواهید داشت فقط مردم افسرده میشن خیلیا ضرر جبران ناپذیری خواهند کرد باید آموزش وآگاهی زیاد بشه نه باتهدید وارعاب مردم باید زندگشون خودشون مدیریت بکنن دست از زورگوی وارعاب بردارید
ناشناس
۱۱:۰۵ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
فقط تعطیلی سراسری میتونه مقداری از این پیک ابتلا به کرونا رو کنترل کنه.
این طرح شنبه و یکشنبه و جمعه به درد خودتون میخوره.
بیخودی وقت رو هدر میدید و هر روز مردم بیشتری نابود میشن.
این حق الناس است که گردن شماست آقایون مسئولین
ناشناس
۱۰:۰۹ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
تا شهرها تعطیل رسمی نشن (ادارات - شهرداری ها- شرکت های خصوصی و ..) هیچ تغییر آنچنانی نخواهد داشت
معمولا اوتوبوس ها و متروها را کارمندان پر میکنند

فکر میکنید رئیس های ادارات و شرکت ها اجازه دور کاری به کارمندان خود میدهند.
ما که میریم سرکار، هر روز هم میریم (در حالی که تمام پرسنل شرکت ما، همشون میتونند دورکار باشند)
اما ما هیچ دورکاری ای نداشتیم جز تعطیلات رسمی
اگه اینچنین باشه ما مسافرتمونم میریم
چه لزومی داره خونه بمونیم وقتی باید خطر کنیم
آب که از سر گذشت چه یک وجب چه ده وجب
ناشناس
۱۱:۰۲ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
بهترین حرف رو زدی.
کدوم شرکت خصوصی تعطیل میکنه؟
کی رسیدگی میکنه؟
ما کارمندیم و حتی دور کاری هم نمیدن به ما
ذشذش
۱۰:۰۹ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
تا بانکها بسته نشن هیچ اتفاقی نمیافته
ناشناس
۱۰:۰۶ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
واکسن بخرید بدید به مردم
ناشناس
۱۱:۳۱ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
خخخخخخخخ. چشم. واکسن انفولانزا شما یا خانواده ات یا اشناهات زدن . بعد درخواست واکسن کرونا بکن
ناشناس
۰۹:۴۴ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
این برنامه ای که قراره از اول آذر شروع بشه هیچ ضمانت قانونی و اجرایی از سوی دولت و قوه قضاییه ندارد و بطور کلی بر پایه تعارفات برنامه ریزی شده و طوری هم برنامه ریزی شده که عالم به این هستند که در ماه های پیش رو تلفات سنگینی خواهیم داشت و چه بهتر که بتوانیم تقصیرات را بر گردن مردم بیندازیم ..... خود حدیث مفصل خوان از این مجمل
حامد
۱۰:۵۴ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
چه ضمانتی باید بدن؟
من واقعا نمیفهمم چجوری دولت باید جلوی کرونا رو بگیره وقتی مردم رعایت نمیکنن؟
اگه سفت بگیره یه عده میگن چرا سفت میگره، اگه ول کنه میگن چرا ول کرده ، حالا هم که طرح دادن هنوز شروع نشده مقصر رو دولت در نظر میگیرین! وقتی مردم مسافرت میرن یا تو هر تجمعی (مذهبی ، غیر مذهبی) شرکت میکنن چه انتظاری دارین.
من نمیگم دولت مقصر نیست، چون اگه از همون اول ورود از چین رو ممنوع میکرد یا قم رو قرنطینه میکرد و حتی میشه گفت اگه کرونا رو کمی جدی تر میگرفتن الان وضع این شکل نبود.
هادی
۱۴:۲۳ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
نیروی انتظامی با تمام قوا و همچنین بازرسان شبکه بهداشت در سراسر کشور ضمانت اجرایی را به عهده دارند .
ناشناس
۰۹:۴۴ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
این برنامه ای که قراره از اول آذر شروع بشه هیچ ضمانت قانونی و اجرایی از سوی دولت و قوه قضاییه ندارد و بطور کلی بر پایه تعارفات برنامه ریزی شده و طوری هم برنامه ریزی شده که عالم به این هستند که در ماه های پیش رو تلفات سنگینی خواهیم داشت و چه بهتر که بتوانیم تقصیرات را بر گردن مردم بیندازیم .....