در این مراسم شهرام آدم نژاد معاون حمل ونقل وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه ۲۰ سال پیش ۲۸ هزار کشته و یک میلیون مجروح و مصدوم در تصادفات رانندگی داشتیم، گفت: از سال ۱۳۸۲ به موضوع سوانح و قربانیان رانندگی پرداخت شده و با استانداردها و ارتقای ایمنی راهها، آموزش و بهبود صنعت تجهیزات راهها و تکمیل تجهیزات حاشیه راهها و همچنین بهبود و ارتقاء ناوگان تخصصی و عمومی سعی در کاهش میزان حوادث داریم.
بیشتر بخوانید
او با بیان اینکه به موضوع ارتقای ایمنی به صورت هوشمند رسیدگی میشود، گفت:۱۷ هزار کشته در سال بر اثر حوداث رانندگی و ۶۰۰ هزار مجروح و مصدوم در سطوح مختلف داریم و باید با توسعه دبیرخانه، کمیسیون و اقدامات و هماهنگیهای لازم برای اجرای آن بتوانیم طرح جامعه نقش ایمنی راهها را اجرا کنیم.
معاون حمل ونقل وزیر راه وشهرسازی توضیح داد: نقشه راهها، کمیسیون ایمنی راهها و افزایش سطح کلان توسط نقشهها و ویژگی و مسیری که طی میکنیم مهم است که چه کارهایی صورت میگیرد و باید دستگاهها بر این موضوع نظارت کنند.
آدم نژاد تصریح کرد: کنترل و ایمنی راهها، رفع نقاط پرحادثه و ارتقای شبکه عبور و مرور نیازمند اصلاحات اصلاح مختصات مهندسی هست و در این زمینه باید برخی ویژگیهای ناوگان و ماشینها تغییر کند.
معاون حمل ونقل وزیر راه وشهرسازی اظهار کرد: مشکلات اقتصادی در این زمینه موثر است، اما باید به نکات ایمنی با دقت بیشتر و گستردهتر توجه شود.
او با بیان اینکه زنان کودکان و افراد معلول در این حوزه بیشتر نیازمند توجه هستند، گفت: این پویش با همکاری مشاور امور بانوان برگزار شده و با همکاری دانشگاه الزهرا سعی داریم در این زمینه بانوان مورد توجه قرار بگیرند.
معاون حمل ونقل وزیر راه وشهرسازی تصریح کرد: دادهها و بررسیهای حمل و نقلی نشان میدهد که خانمها نسبت به آقایان در رانندگی نکات ایمنی را بیشتر رعایت میکنند و مقید به رعایت قوانین و ایمنی هستند، اما واکنش شان نسبت به تصادف ضعیفتر است.
آدم نژاد بیان کرد:هفته ای که در آن قرار داریم هفته ایمنی و حمل و نقل است و امروز یادمان قربانیان سوانح رانندگی و رونمایی از پویش زنان در ایمنی رانندگی است و روز چهارشنبه هم این مباحث در هیئت دولت بررسی وپیام رئیس جمهور ارسال میشود و روز پنجشنبه روز حمل و نقل بدون حادثه است و روز جمعه هم اقدامات ایمنی در این زمینه را بررسی میکنیم.
آدم نژاد توضیح داد: امسال بانوان به عنوان همراه مادران آسیبدیدگان مورد توجه خاص قرار میگیرند و با راه اندازی پویش زنان میتوانیم به عنوان کاربران اصلی نقشی در کاهش آسیب به متوفیان سوانح رانندگی به ویژه زنان داشته باشیم و فعالان ایمنی راهها در این زمینه فعالیت میکنند.
او توضیح داد: با آموزش ارتقاء و توجه قرار دادن نظم در هر زمینه شاهد آن خواهیم بود که مشارکت و مسئولیت اجتماعی کشور مورد توجه قرار دهیم.
آدم نژاد تاکید کرد: امیدواریم با برگزاری چنین مراسمهای در زمینه آگاهی به بانوان نتایج بسیار ارزشمندی را به دست آوریم.
او با بیان اینکه کشوری که در سال ۱۷ هزار کشته ۶۰۰ هزار مجروح و مصدوم در سال دارد نیازمند توجه بیشتر در حوزه ایمنی و گسترده شدن کارهاست و بخش ارتقاء ایمنی و آگاهی و افزایش مهارت هم بسیار مورد توجه است افزود: امیدواریم با پویش بانو بان بتوانیم در این زمنیه فعالیتهای لازم را انجام دهیم.
انتهای پیام/