سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری نشست آینده انقلاب بحرین در شیراز

نشست آینده انقلاب بحرین از سوی مرکز مطالعات راهبردی خلیج فارس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه شیراز برگزار می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، امین صادقی بکیانی سرپرست مرکز مطالعات راهبردی خلیج فارس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه شیراز، گفت: رصد مسائل و موضوعات حوزه خلیج فارس، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به عنوان یک زیر سیستم در منطقه غرب آسیا است که  از مهمترین اهداف و برنامه‌های این مرکز است که در این راستا چهارمین نشست تخصصی امسال این مرکز به موضوع آینده انقلاب بحرین مرتبط می‌شود.

او، بیان کرد: چرایی انتخاب این موضوع به عنوان یک نشست در قالب نشست مجازی از طریق سامانه وبینار به دلیل اهمیت  کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در صحنه بین الملل پیدا کرده اند زیرا با اهمیت یافتن نقش چین در عرصه بین المللی و این تصور که شاید آمریکا نگاه و رویکرد به شرق و چین را دارد و از اهمیت راهبردی خلیج فارس کاسته می شود و تحولاتی که در یک ماه گذشته و یا قبل تر از آن ۲ ماه گذشته تا به امروزرخ داده با عادی سازی روابط رژیم غاصب صهیونیستی با ۲ کشور امارات متحده عربی و بحرین حاکی از آن است که خلیج فارس همچنان جز کانونی ترین محورهایی هست که در عرصه بین الملل تحولات و در واقع قابلیت پوشش، رصد و بررسی و تبیین دارد.

سرپرست مرکز مطالعات راهبردی خلیج فارس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه شیراز، تصریح کرد: به همین دلیل مرکز مطالعات راهبردی خلیج فارس  در راستای وظیفه و رسالتی که بر عهده داشته و در اولین نشست خود به همین موضوع عادی سازی روابط امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی پرداخته است.

او، ادامه داد: نشست دوم مرکز مطالعات خلیج فارس در خصوص بحران قره باغ و ارتباط آن با امنیت ملی جمهوری اسلامی و نشست سوم پیرامون انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا  هفته گذشته برگزار شده  بود.

صادقی بکیانی به تشریح برنامه آینده این مرکز پرداخت و افزود: نشست چهارم رویکردی آینده نگرانه نسبت به تحولات کشور بحرین و جریان‌های انقلابی که در بحرین فعال هستند، دارد و ما در این نشست از مرتضی السندی، رهبر جنبش الوفاء اسلامی بحرین دعوت کرده ایم تا نسبت به گذشته یک روندی از گذشته انقاب بحرین داشته باشد و اینکه جریانات گروه‌ها احزاب و جنبش‌هایی که در انقلاب بحرین فعال هستند و نوع نگاهشان نسبت به حکومت آل خلیفه  سرکوب و نوع ارعابی که حکومت آل خلیفه برای سرکوب این انقلاب مردمی درپیش گرفته به بحث و بررسی گذاشته می شود و یک وضعیت سنجی از حال کنونی انقلاب بحرین با سخنرانی آقای السندی است.

سرپرست مرکز مطالعات راهبردی خلیج فارس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه شیراز، اضافه کرد: با توجه به تحولات گذشته‌ای که در انقلاب بحرین رخ داده و تحولاتی که اکنون در منطقه خلیج فارس در حال رخ دادن است نقطه کانونی بحث به شمار می‌رود.

او، اظهار کرد: عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با بحرین با چه اهدافی برای رژیم آل خلیفه صورت گرفته؟ نوع نگاه جنبش‌های اسلامی مخصوصاً همین جریان الوفاء اسلامی نسبت به این عادی سازی چگونه بوده است؟ و در کلان ما تبیین بحث را باید داشته باشیم که با این اوصاف چه چشم اندازی و چه آینده‌ای را برای انقلاب بحرین ترسیم خواهیم کرد؟ از اهداف این وبینار است.

این نشست ۲۷ آبان ماه امسال از ساعت ۱۷ تا ۳۰ و ۱۸ دقیقه از طریق سامانه وبینار به صورت مجازی برگزار می شود که  مخاطبان چه عام و چه خاص مختص دانشجویان علوم سیاسی و روابط بین الملل هستند که می‌توانند با وارد شدن در سامانه وبینار به آدرس www.wbnr.ir و وارد کردن نام خود و کد 354da وارد نشست مجازی شوند و از محتوای این نشست استفاده کنند.

منبع: مهر

انتهای پیام/ت

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.