او افزود: گردشگری مذهبی علاقهمندان زیادی در داخل و خارج از کشور را به خود اختصاص داده ودر این باره تاریخ کشور ما نیز همواره میزبان بزرگان و پیامبران دینی بوده است.
مالمیر اظهار داشت: آرامگاه حیقوق نبی (ع) نیازمند به جذب گردشگران مذهبی زیادی را در داخل وخارج دارد چرا که ظرفیت این مجموعه از بعد فرهنگی ومذهبی حرف برای گفتن دارد.
مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی وگردشگری استان همدان ابراز داشت: یکی از اولویتهای میراث فرهنگی این ست که شرایطی را فراهم کند که ظرفیت گردشگری در شهرستانها افزایش داشته باشد.
او با بیان اینکه آرامگاه حیقوق نبی به سایت بین المللی گردشگری تبدیل میشود، اظهار داشت:در این باره تهیه طرح این موضوع در دستور کار قرار گرفته و با جذب اعتبار و همکاری دستگاههایی مربوطه به زودی اجرای این طرح را آغاز خواهیم کرد.
تویسرکان علاوه بر اینکه به دلیل برخورداری از طبیعت، آب و هوا و اقلیمی روح افزا و کم نظیر، بهشت غرب ایران زمین نام گرفته، همچنین پیکر پاک یکی از پیامبران الهی را در آغوش خود جای داده است.
بهشت غرب ایران زمین با در برداشتن بارگاه مقدس یکی از انبیای الهی در دامنه جنوبی کوه الوند از گنجینه کم نظیر مذهبی، فرهنگی و تاریخی برخوردار است که معدود نقاط و مناطقی در سطح کشور و حتی کشورهای مختلف جهان از این مزیت بهره میبرند.
حضرت حیقوق نبی (ع) بر اساس روایات معتبر و متواتر کتابهای تاریخی و افراد دارای اعتبار، یکی از پیامبران بنی اسرائیل است که قریب به ۲۶۰۰ سال قبل در عصر ˈ یهو یاقیمˈ و ˈصدقیاˈ پادشاهان یهود در منطقه اورشلیم میزیسته است.
حیقوق نبی (ع) پس از حضرت شعیا (ع) به مقام نبوت مبعوث شده و در دوران کودکی هم عصر با حضرت الیاس نبی (ع) بوده چنانکه بر اساس نقلهای معتبر تاریخی وارد شده که حیقوق نبی (ع) در دوران طفولیت به علت بیماری از دنیا رفت و الیاس نبی (ع) او را در آغوش کشید و با تضرع و دعا زندگی دوباره وی را از هستی آفرین طلب کرد و ایشان حیات دوباره یافت.
حضرت حیقوق نبی (ع) مردم را به دین حق و شریعت حضرت موسی کلیم الله دعوت میکرده و بر اساس آموزههای وحیانی دشمن سرسخت ظلم و بیدادگری بوده است.
انتهای پیام/ج