سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چه غذا‌هایی را باید در زمان شیوع ویروس کرونا کنار گذاشت؟

برای حفظ تعادل بدن و درمان ویروس کرونا مصرف برخی از مواد غذایی در این ایام توصیه نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، فیلیپ کوزمنکو، وبلاگ نویس پزشکی در روسیه در مقاله‌ای درباره کاهش میزان مصرف نمک در دوران ویروس کرونا نوشته است، او حفظ تعادل صحیح نمک را برای افراد مبتلا به کووید ۱۹ بسیار مهم می داند.

 بنابراین لازم است که مقدار غذای شور را در رژیم غذایی محدود کرده و الکل را به طور کامل ترک کنیم. به گفته او این راه برای درمان موفقیت آمیز بیماری کرونا بسیار مهم است.

در ادامه مقاله آمده است که اگر  به بیماری کرونا مبتلا شوید، باید تعادل نمک آب را در بدن خود حفظ کرده، از غذا‌های شور پرهیز  و مصرف  ماهی شور، خیار ترشی و ... را کاهش دهید.ددر بیمارستان‌ها، رژیم غذایی کاملاً از قوانین درمان پیروی می‌کند، بنابراین کسانی که در خانه بیمار هستند باید با دقت انتخاب کنند چه چیزی بخورند و بنوشند.

فیلیپ کوزمنکو در پایان گفت: در واقع، علاوه بر کمبود آب، غذای شور باعث افزایش غلظت خون نیز می‌شود که برای ویروس کرونا مضر خواهد بود و باید از آن پرهیز کرد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۴۸ ۲۲ آبان ۱۳۹۹
کدوم بیمارستان رعایت میکنه توی یکی از بیمارستانهای دولتی به نام ... به مریض سالمندی که آنژیو شده و دیابت داره صبحونه وناهار سنگین میدن. واقعا نظارتی نیست.
ناشناس
۰۹:۴۶ ۲۲ آبان ۱۳۹۹
گلاب بعد غذا یک قاشق عالی است
ناشناس
۰۸:۳۶ ۲۲ آبان ۱۳۹۹
یکی میگه ترشی خوبه چون سرکه داره. یکی میگه ترشی بده. معلوم نیست حرف کدوم درسته