سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم؛

روزانه ۸ تا ۱۰ مرگ کرونایی در استان رقم می‌خورد

قدیر گفت:هم اکنون حدود۵۵۰ تا ۵۷۰ بیمارکرونایی بستری در بیمارستان‌های قم وجود دارد،ضمن اینکه روزانه ۸ تا ۱۰ نفر مرگ بیمار کرونایی بدحال در استان ثبت می شود

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم ،محمدرضا قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در سالن کرامت استانداری قم با بیان اینکه وضعیت کرونا در قم از سیاه به قرمز تغییر کرد وگفت: میزان بستری و مرگ و میر در قم روندی ثابت با شیب نزولی بسیار آرام دارد که این وضعیت با توجه به وضعیت سیاه تمام استان‌های همجوار بسیار شکننده است.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به این که برخلاف بسیاری از استان‌های کشور که با سه پیک شیوع کرونا مواجه بودند، این استان با دو پیک شیوع بیماری کرونا دست به گریبان شده است، عنوان کرد: طولانی شدن پیک دوم کرونا و همچنین افزایش قدرت سرایت این بیماری موجب شد تا با موج سنگین بیماران در بیمارستان‌های قم مواجه باشیم.

قدیر با اشاره به اجرای طرح محدودیت ساعت فعالیت اصناف رده شغلی ۲، ۳ و چهار تا ساعت ۱۸ گفت: با اجرای این طرح از ۲۰ آبان به مدت یک ماه فعالیت مشاغل تا ساعت ۱۸ محدود می‌شود که اجرای این دستورالعمل در سطح استان در کنترل بیماری کرونا بسیار ضروری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم عنوان کرد: وضعیت تمام استان‌های مجاور قم از نظر شیوع کرونا مشکی است و با توجه به اینکه تردد‌ها باعث افزایش شیوع کرونا می‌شود و قم یک استان پرتردد است، این روند ثابت نباید موجب غفلت شود.

قدیر با بیان اینکه طرح ساماندهی گسترده‌ای با کمک نیرو‌های جهادی در قم آغاز شده است بیان کرد: بر اساس این طرح اطلاعات کلیه بیماران مبتلا به کرونا جمع آوری و در سامانه واحد ثبت و وضعیت آن‌ها به صورت مستمر پیگیری می‌شود ضمن اینکه اتصال آزمایشگاه‌های خصوصی به سامانه سیب، از دیگر اقدام‌های انجام شده است که با اجرای آن اطلاعات تمام آزمایشگاه‌های استان تجمیع می‌شود

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با تاکید بر اینکه بازرسی از مطب‌ها و ساختمان‌های پزشکی در روز‌های اخیر تشدید شده است، ادامه داد: با وجود تاکید فراوان بر ممنوعیت برگزاری همایش در استان، شاهد هستیم که این همایش‌ها در قالب‌های مختلف با برگزاری جلسه‌های مختلف بیش از ۳۰ نفره تشکیل شده که بسیاری از این جلسات هیچگونه ضرورتی نداشته که باید این جلسات به حداقل برسد.

قدیر با بیان اینکه هفته اول ابتلا به بیماری برای درمان کرونا بسیار اهمیت دارد، افزود: بسیاری از افرادی که جان خود را از دست داده اند، کسانی بوده اند که پس از درگیری بسیار زیاد و تشدید بیماری به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مراجعه می‌کنند که در آن زمان دارو‌های ویروسی دیگر جوابگو نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: مطالعات نشان می‌دهد که میزان انتقال ویروس کرونا از سطوح کمتر از ۱۴ درصد بوده، این در حالی است که بیش از ۸۲ درصد ناشی از تماس‌های چهره به چهره می‌باشد و این موضوع نشان می‌دهد که تعطیلی تمام تجمعات برای کنترل این بیماری ضروری است.

وضعیت کرونا در قم از روز بیستم شهریورماه و به دنبال افزایش قابل توجه بیماران و مبتلایان این بیماری فوق قرمز شده است.

«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.