او با بیان اینکه در آذربایجان شرقی بیش از ۶۰ درصد واحدهای تولیدی دامداری، روستایی هستند، گفت: میزان تولید گوشت قرمز استان در سال ۹۸، بیش از ۵۵ هزار تن و در شش ماهه امسال، برابر با ۲۷ هزار و ۸۷۱ تن است.
او گفت: شهرستان سراب، پیشتاز تولید شیر در استان است و شهرستانهای تبریز و میانه در جایگاههای بعدی قرار دارند؛ همچنین سراب در تولید گوشت قرمز استان نیز پیشتاز بوده و میانه و مراغه رتبههای بعدی را به خود اختصاص دادهاند.
اقدمی در خصوص وضعیت تامین نهاده واحدهای دامی استان، گفت: تا پایان نیمه اول آبان ماه، در مجموع ۱۸ هزار و ۱۴۱ تن کنجاله سویا، ۴۹ هزار و ۱۳۲ تن ذرت، ۶۷ هزار و ۳۰۰ تن جو و ۵۸ هزار و ۹۰۰ تن سبوس فقط در بخش دام به واحدهای تولیدی دامداری و کارخانجات خوراک دام تخصیص یافته است.
او افزود: متاسفانه حدود ۵۰ درصد نیاز واحدهای تولیدی، با قیمت مصوب و از طریق بخش امور دام جهاد کشاورزی و مابقی به صورت آزاد از سوی دامداران تامین میشود؛ این امر در افزایش هزینههای تولید و در قیمت تمام شده محصولات دامی تاثیر مهمی داشته است.
او در خصوص وضعیت تلفات دامی امسال گفت: با توجه به مسئولیت اداره کل دامپزشکی استان در این زمینه، این اداره کل اقدام به انجام واکسیناسیون دامها کرده و تاکنون نیز گزارشی از تلفات دامی در رابطه با ابتلا به بیماری و یا تلفات ناشی از کمبود نهاده گزارش نشده است.
انتهای پیام/ک