سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هفت راهبرد اصلی ستاد ملی مقابله با کرونا برای مهار ویروس کووید ۱۹

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، «طرح محله محور و خانواده محور» در سطح شهر‌ها و روستا‌های کشور اجرا می‌شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛علیرضا رییئسی روز سه شنبه در ستاد مقابله با بیماری کرونا کرمانشاه که با حضور وزیر بهداشت در سرسرای شهدای دولت استانداری برگزار شد، گفت: این طرح شامل سه مرحله است که توسط مراکز بهداشت، خانه بهداشت، هلال احمر، بسیج، معتمدین محله، اعضای شورای شهر و روستا، خیرین و سمن‌ها اجرا می‌شود.

او مرحله اول این طرح را مراقبت شامل تشخیص سریع افراد مبتلا، گرفتن تست کرونا و قرنطینه دانست و همچنین مرحله دوم را نظارت بر رعایت دستورهای بهداشتی محله، خانواده و روستا و مرحله سوم؛ حمایت از افراد مبتلا به کرونا اقشار ضعیف توسط نهاد‌های کمیته امداد، بهزیستی، بسیج، بنیاد ستاد اجرایی فرمان امام عنوان کرد.

هفت راهبرد وزارت بهداشت برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در مرحله اول طرح غربالگری بیماری کرونا که تا اوسط اردیبهشت ماه طول کشید، ۷۸ میلیون، در مرحله دوم ۴۲ میلیون غربالگری و در مرحله سوم ۲۱ میلیون خدمت به آن‌هایی که درمانشان به دلیل شیوع بیماری کرونا عقب افتاده بود انجام شده است.

رییسی در ادامه به هفت راهبرد اصلی ستاد ملی مقابله با کرونا اشاره کرد که ستاد‌های استانی باید برحسب آن مصوبات، تصمیمات استانی مقابله با کرونا را تصویب کنند، گفت: راهبرد اول شامل تشدید نظارت‌ها بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اعمال جرایم مربوط به آن است، زیرا تا زمانی که دستورها  رعایت نشود نمی‌توانیم این بیماری را کنترل کنیم.

او راهبرد دوم را انجام تست‌های فراوان و هوشمند کرونا برای شناسایی زودتر افراد مبتلا و پیشگیری از آن عنوان کرد و اظهار داشت: در داخل گیت‌های ویژه تست کرونا ساخته شده که ظرف ۲۵ دقیقه جواب دقیق تست به مراکز داده می‌شود که بزودی در سطح وسیع و رایگان در مراکز بهداشت کشور قرار می‌گیرد.

راهبرد سومی که رییسی برای مقابله با بیماری کرونا و پیشگیری از آن عنوان کرد، قرنطینه افراد مبتلا به مدت ۱۴ روز بود که افرادی که تست آن‌ها مثبت شده حتما باید این مدت را در قرنطینه بگذرانند.

۹۰ درصد مبتلایان به کرونا افراد سالمند و دارای بیماری زمینه‌ای هستند

این مقام مسئول با بیان اینکه ۹۰ درصد مبتلایان به بیماری کرونا افراد آسیب پذیر جامعه مانند سالمندان و یا دارای سابقه بیماری زمینه‌ای هستند، راهبرد چهارم را محافظت از افراد آسیب پذیر جامعه مانند سالمندان عنوان کرد و افزود: اگر از این افراد دقیقا محافظت کنیم و نیاز‌ها و خدمات آن‌ها را برای حضور نیافتن در معابر و ادارات رفع کنیم به طور قطع بسیار مفید است.

رئیسی، همچنین اجرای محدودیت‌های هوشمند، تقویت درمان سرپایی مراکز بهداشتی را از دیگر راهبرد‌های ستاد ملی مقابله با کرونا برشمرد و گفت: به طور قطع تاکنون برای درمان کووید ۱۹ دارو قطعی وجود ندارد و فعلا بهترین و تنهاترین راه برای درمان کرونا مراقبت و اکسیژن رسانی است.
انتهای پیام/ز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.