سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

تولید لوازم گرمایشی زیاد، اما گران!/ بازار بخاری فروش‌ها در فصل سرما چگونه است؟

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفت: لوازم گرمایشی بیش از نیاز داخل تولید می‌شود، اما دچار نوسان قیمت است.

اکبر پازوکی رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی در گفت وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص آغاز فصل سرما و فروش لوازم گرمایشی اظهار کرد: بخشی از لوازم خانگی گرمایشی فروش بخاری است و بخشی دیگر پکیج و شوفاژ که در رابطه با بخاری‌ها در حال حاضر تولید زیاد و نیاز بازار به خوبی تامین می‌شود.

وی افزود: تولیدی‌های بخاری فصل خوبی از تولید را به سر می‌برند به طوری که علاوه بر نیاز داخل، صادرات به کشور‌های اروپایی نیز انجان می‌گیرد.
بیشتر بخوانید

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی با اشاره کارخانه‌های تولید پکیج بیان کرد: حدود ۱۱ شرکت تولیدی پکیج در کشور فعالیت می‌کنند که ۳ مورد از آن‌ها شرکت‌های شناخته شده در بازار‌های داخلی و خارجی هستند و در طول سال بیش از ۳۰۰ دستگاه پکیج تولید می‌کنند.

پازوکی ادامه داد: بخش عمده‌ای از افزایش قیمت‌ها در فصل سرمای امسال، نوسان نرخ ارز در پی آن مواد اولیه و در نهایت قیمت تمام شده‌ی محصول است.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط فعلی نمی‌توان به تولیدکنندگان تکلیف کرد که محصول خود را بدون افزایش و نوسان قیمت بفروشند چرا که با هر ترخیص مواد اولیه از گمرک، هزینه‌ی بیشتری را باید صرف آن کرد.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی با ذکر این مطلب که در شرایط فعلی شرط ثبات قیمت‌ها حمایت است، ابراز کرد: در صورتی می‌توان تولیدکنندگان را مجبور با ثبات قیمت محصول نهایی کرد که مواد اولیه آن‌ها برای مدت طولانی تامین باشد و این مواد با ارز ارزان قیمت به دست تولیدکنندگان رسیده باشد که همه‌ی این‌ها به دست دولت امکان پذیر است.

پازوکی گفت: از طرفی هم قیمت گذاری لوازم خانگی روی دوش سازمان حمایت از مصرف کنندگان است و اتحادیه فروشندگان نقشی در این مهم ندارند.

وی با ذکر این مطلب که چند مدتی است واردات هر نوع لوازم خانگی به کشور ممنوع شده، افزود: از سال ۹۶ که تحریم‌ها تشدید پیدا کرد، واردات محدود شد، اما از مدتی پیش این مهم به صفر رسید، اما در این راستا هیچ حمایتی از تولیدکننده نشد و دولت فاصله میان عرضه و تقاضا را بیشتر کرد.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی اظهار کرد: برخی دیگر از مواد اولیه‌ای که در داخل تولید می‌شوند نیز به راحتی قابل تامین از سوی تولیدکننده نیست و روزانه دچر نوسان قیمت می‌شوند. باید یارانه‌هایی از سوی دولت لحاظ شود تا محصولات شرکت‌های فولادی و پتروشیمی برای تولید بدنه مسائل گرمایشی ارزان‌تر به کارخانه برسد.

پازوکی ادامه داد: تامین مواد اولیه برای تولیدکننده مهم‌ترین اصلی است که در تولید هر کالایی باید به آن توجه شود که متاسفانه در صنعت کشور کمترین توجه به این اصل می‌شود کما اینکه شیوع کرونا و در پی آن شیفت بندی نیرو‌ها مزین بر علت کاهش تولیدات شده اند.

وی ابراز کرد: مواد اولیه، تولید کننده و توزیع کننده کنار یک دیگر یک مثلثی را شکل می‌دهند که وظیفه آن‌ها دولت و تامین بازار است و در صورتی که هر یک از این بخش‌ها به درستی وظایف خود را انجام ندهند، تولید و توزیع به خطر می‌افتد و در نهایت شاهد افزایش قیمت‌ها می‌شویم.
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۴۴ ۲۶ آذر ۱۳۹۹
این اقا رئیسه بر فرض درست می گوید دلار گران شده شما هم جنس تان گران کرده اید الان که دلار ارزان می شده چرا جنس ارزان نمی کنید
شاید می گوید جنس با دلار گران خرید م قبلا هم وقتی دلار گران شده جنس با دلار ارزا ن در انبار نداشتید
ناشناس
۰۸:۱۳ ۲۱ آبان ۱۳۹۹
وقتی تولید کنندگان حمایت بیش از حد از سوی دولت دریافت کنند و واردات ممنوع بشه هرکاری دلشون خواست میکنند و مانند خودرو سازان یکه تازی می کنند.
ناشناس
۰۱:۴۶ ۲۱ آبان ۱۳۹۹
نمیدونم برای پکیج ساده بایه پمپ ودوتا مبدل چرا ۱۵میلیون؟!!!!!!!
ناشناس
۲۲:۵۱ ۲۰ آبان ۱۳۹۹
تولید کنند بی وجدان انبار کردن تا چند برابر قیمت بفروشند
اینها تولید کننده نیستند
علی
۲۲:۳۶ ۲۰ آبان ۱۳۹۹
باسلام خدمت مسئولین وکسانی که به نحوی میتوانند تاثیری درمشکلات کشور داشته باشند,چند پیشنهادی داشتم ۱_صادرات بیش از حد دربعضی مواقع باعث بی توجهی به مشتریان داخلی میشود مانند وسایل کرمایشی وشیشه که درنهایت باعث افزایش قیمت میشود۲_نبود سازمان ونهادی برای رسیدگی به کنترل قیمت در تمامی صنفها مانند لبنیات مصالح ساختمانی که روز به روز باعث افزایش قیمت ها آن هم بدونه دلیل.
ناشناس
۲۲:۱۷ ۲۰ آبان ۱۳۹۹
مقصرگرانفروشی خوددولت ومسعولان است وسلام
ناشناس
۲۱:۵۵ ۲۰ آبان ۱۳۹۹
قیمت پکیج در بازار 60 درصد نسبت به قیمت فروش کارخانه بالاتر است .
در بحث لوازم خانگی باید تمام دلال ها و واسطه ها حذف شوند .
ناشناس
۲۱:۴۳ ۲۰ آبان ۱۳۹۹
همه چیز در گرو ارزش پول ملی است و تولید با مونتاز خیلی فرق داره و کل صنعت ایران مونتاز و مونتاز یعنی وابستگی اینا همه حرف و شعار و نابودی کشور خودکفایی و پیشرفت و توسعه راه و روش خاص علمی داره که فقط از سوی متخصصین واقعی میسر است
MOSTAFA
۲۰:۳۸ ۲۰ آبان ۱۳۹۹
پکیج رفتم بخرم میگه ۱۵میلیون بعد خود شرکت سازنده توی انباراشون دیگه جایی ندارن دپو کنن.دیدم که میگم
ایرانی
۱۹:۲۹ ۲۰ آبان ۱۳۹۹
شرکتهای تولید کننده پکیج و رادیاتور چند ماهی میشه که اصلا محصولات خود رو وارد بازار نمیکنن و متاسفانه تو این فاصله ای که فکر و ذهن همه دنبال قیمت دلار ، طلا و خودرو هستش اونها چراغ خاموش قیمتها رو نزدیک سه برابر کردن. نظارت هم که فقط در حد شعاره
علي
۱۸:۴۹ ۲۰ آبان ۱۳۹۹
300تا؟
ناشناس
۱۸:۴۲ ۲۰ آبان ۱۳۹۹
بیش از ۳۰۰ دستگاه پکیج، خیلی زیاده؟؟؟؟