سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بادی بالانس چیست؟

رئیس کمیته بادی بالانس هیات ورزش‌های همگانی استان کرمانشاه گفت : بادی بالانس رشته‌ای ترکیبی از سه ورزش است که می‌تواند به افزایش قابل توجه انعطاف پذیری بدن کمک کند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛نوشین داردرفشی رئیس کمیته بادی بالانس هیات ورزش‌های همگانی استان کرمانشاه بادی بالانس را ترکیبی از حرکات ورزش‌های تایچی، یوگا و پیلاتس معرفی کرد و گفت : بادی بالانس ورزشی کششی، قدرتی، استقامتی و کاملا مهندسی شده است که می‌تواند انعطاف پذیری بدن فرد را تا حد قابل توجهی افزایش دهد.

او گفت : تمرینات این ورزش طوری طراحی و مهندسی شده که تمام ابعاد جسمی فرد از عضلات ریز گرفته تا درشت را تحت تاثیر قرار می‌دهد و همین باعث می‌شود تا فرد بدنی قوی و توانمند داشته باشد.

رئیس کمیته بادی بالانس کرمانشاه افزود: اجرای حرکات این ورزش کاملا آرام و ملایم و با تمرکز است و شروع آن هم با تمرینات تاچی خوهد بود تا ذهن و بدن فرد را آماده ورزش کند.

او افزود: از آنجایی که بادی بالانس ترکیبی از بهترین حرکات سه رشته تای چی، یوگا و پیلاتس است، برای همین فواید این سه رشته را هم در دل خود دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به افزایش انعطاف پذیری ماهیچه‌های بدن اشاره کرد.

داردرفشی ادامه داد: افزایش قدرت، کمک به تحرک مفاصل، تاثیر در افزایش روند عضله سازی، تقویت قسمت مرکزی بدن و اندام‌های تحتانی، استقامت قلبی و عروقی، تراکم استخوان‌ها، کاهش سطح استرس بدن بویژه در شرایطی که اکنون به واسطه شیوع بیماری کرونا با آن دست به گریبان شده ایم، افزایش تمرکز و دقت، سلامت ذهن و بالا رفتن توانمندی روحی و روانی از مهمترین فواید ورزش بادی بالانس است.

او به تاثیرات چربی سوزی این ورزش هم اشاره کرد و گفت: هرچند چربی سوزی هدف اصلی این ورزش نیست، اما افرادی که بصورت منظم این ورزش را اجرا می‌کنند، به مرور به تناسب اندام هم خواهند رسید.

مسئول کمیته بادی بالانس کرمانشاه با بیان اینکه این ورزش برای کسانی که احساس خستگی و سستی می‌کنند و یا آمادگی جسمانی پایینی دارند توصیه می‌شود، ادامه داد: حرکات این ورزش می‌تواند ناهنجاری‌های قامتی فرد را بویژه برای افرادی که دچار قوز پشت و انحراف ستون مهره‌ها هستند، اصلاح کند. بعلاوه به کاهش درد زانو و کمر درد فرد هم کمک می‌کند.

او با بیان اینکه ورزشکاران می‌توانند پس از گذشت حدود هشت هفته تاثیرات بادی بالانس را روی جسم و روان خود ببینند، افزود: این ورزش را می‌توان یک تا سه جلسه در هفته و هر جلسه به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت اجرا کرد.

داردرفشی با بیان اینکه بادی بالانس در همه جا اجرا و برای همه سنین از کودک تا سالمند و شرایط خاص مانند بارداری توصیه می‌شود، گفت: برای اجرای ورزش بادی بالانس به هیچ ابزار خاص ورزشی نیاز نداریم و عموما ورزشکاران این رشته حرکاتشان را روی یک تشک کوچک شخصی و بدون کفش اجرا می‌کنند.

 این مربی ورزشی گفت: بادی بالانس از حدود یک دهه پیش وارد ایران شد و حدود ۹ سالی است که در سطح باشگاه‌های مختلف کرمانشاه فعال است .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.