سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لبخند طلای سرخ به کشاورزان نی ریز

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز از برداشت زعفران در سطح ۷۵ هکتار و پیش بینی ۱۰ درصدی تولید نسبت به پارسال خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز از شروع برداشت زعفران در نی ریز خبرداد و گفت: پیش بینی می‌شود امسال ۴۵۰ کیلوگرم زعفران از ۷۵ هکتار زمین‌های زراعی برداشت شود که نسبت به پارسال افزایش ۱۰ درصدی خواهد داشت.

علیرضا بصیری تصریح کرد: عمده زعفران شهرستان در بخش پشتکوه (مشکان و دهچاه) تولید می‌شود و سطح کل این محصول ۱۰۰ هکتار بوده که ۳۰ هکتار آن غیرمثمر است.

او با بیان اینکه متوسط برداشت زعفران شش کیلوگرم در هر هکتار است، افزود: مدت زمان برداشت این محصول ۴۵ روز است و در این مدت زمینه ایجاد بیش از ۶هزار فرصت شغلی موقت در شهرستان فراهم می‌شود.

بصیری با اشاره به صدور اولین پروانه کاربرد نشان حدمجاز آلاینده‌های زعفران فارس در نی ریز برای مزرعه احمد خسروپور زعفران کار نمونه استانی در سطح پنج هکتار، بیان کرد: تولید محصولات گواهی شده از اولویت‌های بخش کشاورزی است و مراجع مربوط پس از آزمایش‌های لازم، اقدام به صدور گواهی‌های ICM، استاندارد تشویقی و ارگانیک می‌کنند که صدور اولین گواهی ارگانیک انار و گواهی حد مجاز آلاینده پسته فارس در نی ریز نیز در همین راستا بوده است.

این مقام مسئول یادآورشد: کُلاله مهم‌ترین بخش گل زعفران بوده که به «سَرگل»، «پوشال» و «دسته» تقسیم می‌شود و مرغوبترین زعفران از «سرگل» بدست می‌آید که سرخ‌ترین قسمت آن است.

زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.