سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چه کنیم که یک پیتزای خانگی عالی داشته باشیم؟

در مطلب زیر چند ترفند کاربردی برای اینکه در منزل بتوانید پیتزای خوشمزه درست کنید آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیتزا‌های خانگی می‌توانند از تمام پیتزا‌های بهترین رستوران‌ها هم بهتر شوند اگر به فوت و فن آن‌ها توجه کنیم و کمی خلاقیت را چاشنی درست کردن آن کنیم.

یکی از مزیت پیتزا‌های خانگی این است که شما می‌تواند هر چیزی که خواستید را به خمیر اضافه کنید و همه چیز طبق سلیقه شما باشد؛ اما در رستوران‌ها به هر حال یک چیزی در ترکیب پیتزا هست که شما آن را جدا می‌کنید و علاقه‌ای به خوردنش ندارید.

از پنیر زیاد گرفته تا قارچ و فلفل دلمه و همه ترکیباتی که کاملا سلیقه‌ای است. اما چه کنیم که یک پیتزای خانگی عالی داشته باشیم؟

۱. اولین و مهم‌ترین نکته در درست کردن پیتزا خمیر آن است؛ خمیر‌های آماده معمولا خشک هستند و بافت نرمی ندارند. به همین دلیل بهتر است خودتان خمیر دلخواهتان را درست کنید.

۲. سس خمیر هم نکته دیگری است که اگر خودتان درست کنید قطعا پیتزای خوشمزه‌تری خواهید داشت. برای درست کردن سس خمیر می‌توانید از ترکیب گوجه پوره شده و فلفل و سیر و دیگر ادویه‌های دلخواهتان استفاده کنید و بعد ترکیبات را روی پیتزا بچینید.


بیشتر بخوانید


۳. اگر می‌خواهید قارچ یکی از ترکیبات پیتزایتان باشد، آن را خام روی خمیر نگذارید؛ چون در حال پخت آب می‌اندازد و پیتزای شما را بد طعم می‌کند. برای جلوگیری از این کار مقدار بسیار کمی از کره را کف تابه خود پخش کنید و وقتی داغ شد قارچ‌ها را با دمای بالا تفت دهید تا آب آن گرفته شود. پیش از انجام این کار وقتی قارچ‌ها را خرد کردید مقداری لیمو ترش به آن اضافه کنید تا قارچ‌ها سیاه نشوند.

۴. از آویشن غافل نشوید؛ این ادویه جادوی پیتزای شماست و از هر ادویه دیگری بهتر می‌تواند به طعم لذیذ پیتزا کمک کند. در کنار آن از نمک و فلفل و ادویه پیتزا و .. هم مطابق سلیقه‌تان استفاده کنید.

۵. ترجیحا اگر می‌خواهید از سوسیس و ژامبون استفاده کنید قبل از چیدن روی خمیر آن را در زمان کوتاهی تفت دهید.

۶. برای پیتزای سبزیجات هم، مخلفات خود را یا آب‌پز و طعم‌دار کنید یا کمی تفت دهید تا از حالت خامی بیرون بیاید.

۷. پنیر پیتزا هم که از مهم‌ترین‌هاست و نمی‌شود از آن غافل شد؛ اما دقت کنید که بهترین نوع پنیر را استفاده کنید، زیرا خیلی از پنیر‌های موجود در بازار دیر آب می‌شوند و لطافت و خوشمزگی پیتزا را از بین می‌برند. می‌توانید قبل از ریختن مواد پیتزا هم از پنیر گودا استفاده کنید.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۵۵ ۲۴ آبان ۱۳۹۹
فقط کمی دقت کنید
ناشناس
۲۳:۲۰ ۲۳ آبان ۱۳۹۹
میشه طرز تهیه نون پیتزا رو بزارید
ناشناس
۱۶:۴۳ ۲۳ آبان ۱۳۹۹
سلام منم وقتی درست می کنم به دلم‌نیست
ناشناس
۱۶:۰۷ ۲۳ آبان ۱۳۹۹
من وقتی درست میکنم پیتزا کش دار نمیشه .نمیدونم کدوم پنیر پیتزا بهترینه
...لطفا کسی میدونه بگه
ناشناس
۲۱:۳۰ ۲۳ آبان ۱۳۹۹
قبل اینکه توفر بذارین باتوجه به نوع خمیرتون آب اسپری کنید
ناشناس
۲۲:۳۱ ۲۳ آبان ۱۳۹۹
یه مقدار کمی شیر روی پیتزاتون بریزید. پنیر کشدار میشه.
میم
۱۵:۴۹ ۲۳ آبان ۱۳۹۹
من همیشه یا خودم خمیرشو درست میکنم یا خمیر نون سنگک میگیرم..با گوشت چرخ کرده، مرغ نگینی خردشده، فلفل دلمه ای، قارچ و زیتون..به به..حرف نداره...
ح
۱۴:۵۹ ۲۳ آبان ۱۳۹۹
همه چی درست شده اصلامامشکل نداریم فقط مانده پیتزا.....
ناشناس
۱۴:۲۲ ۲۳ آبان ۱۳۹۹
من با خمیر جادویی و گوشت چرخ کرده و قارچ درست می کنم.فوق العاه خوشمزه میشه