او افزود: بر اساس این دستورالعمل مالکان موتورسیکلتهای توقیفی میتوانند با همراه داشتن کارت ملی خود و اسناد موتورسیکلت به پلیس+۱۰ و یا برنامه کاربردی "پلیس من" و در صورت لزوم یگان توقیف کننده مراجعه و درخواست ترخیص موتور سیکلت خود را ثبت و تسلیم مرجع مربوطه کنند.
سرهنگ شیری در ادامه به الزامی بودن مدارک مورد نیاز جهت ترخیص اشاره و بیان کرد: علاوه بر حضور مالک و متصرف قانونی و ارائه مدارک موتورسیکلت شامل سند مالکیت (برگ سبز) کارت موتور، سند کارخانه سازنده و بیمه نامه شخص ثالث الزامی است.
رئیس پلیس راهنمائی ورانندگی استان در خصوص سایر امتیازات در نظر گرفته شده برای صاحبان موتورسیکلتهای رسوبی بیان کرد: موتورسیکلتهای که فاقد پلاک یا بیمه نامه شخص ثالث و همچنین فاقد گواهینامه رانندگی باشند میتوانند باسپردن تعهد نامه مبنی بر عدم استفاده تا زمان شمارهگذاری و اخذ بیمه شخص ثالث، نسبت به ترخیص وسیله نقلیه خود اقدام کنند.
او ادامه داد: با عنایت به این که برابر قانون سن تردد برای موتورسیکلتها ۸ سال است، شرط ترخیص برای اینگونه موتورسیکلتها مدت مذکور میباشد.
سرهنگ غلامی یادآوری کرد: مالک و نماینده قانونی وی در زمان ترخیص ملزم به پرداخت کلیه هزینههای قانونی شامل جریمههای رانندگی و هزینه انتقال و پارکینگ خواهند بود.
رئیس پلیس راهور همچنین با اشاره به محدود بودن زمان اجرای این طرح، گفت: مالکان موتورسیکلتهای رسوبی به منظور بهره مندی از مزایای این طرح ۲ ماه فرصت دارند جهت ترخیص وسیله نقلیه خود اقدام کنند.
او در پایان از وجود ۸ هزار و ۸۱۲ دستگاه موتورسیکلت رسوبی در پارکینگهای استان که شرایط ترخیص را دارا هستند خبر داد.
انتهای پیام/ز