سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رب گیری انار در آیین سنتی «ناردُنگ»

اواخر آبان ماه هر سال و بر اساس سنت دیرینه ناردنگ، زنان بختیاری در روستای دورک اناری، دیگ‌های رب انار پزی خود را بار می‌گذارند. فرایند رب گیری، شامل دانه کردن انار، آب گیری دانه‌های انار و پخت آب انار و رب گیری است. زنان دورکی با استفاده از چاشنی‌های گیاهی محلی، عطر و طعم خاصی به رب انار می‌دهند. روستای دورک اناری با دارا بودن ۱۲۰ هکتار باغ انار، مهمترین مرکز تولید انار در استان چهارمحال و بختیاری به شمار می‌رود. حدود ۸۰ درصد از خانواده‌های روستای ۲ هزار نفری، از طریق باغات انار امرار معاش می‌کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.