وی افزود: بلافاصله پس از دریافت این گزارش، کمیسیون آن را به دیوان محاسبات ارسال میکند، تا براساس آیین نامه داخلی و همچنین براساس مصوبه کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس، ۱۲ حکم اصلاح ساختار بودجه سال ۱۴۰۰ در آن اعمال شود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس تأکید کرد: دیوان موظف است پس از ۲۰ روز، گزارش آن را به کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس عودت کند، که همزمان کمیتههای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات این گزارش را در دستور کار خود قرار میدهند.
وی گفت: در این مدت نیز دیوان محاسبات کمیتههای بررسی لازم را با توجه به احکام اصلاح ساختار بودجه فعال میکند.
حاجی بابایی اظهار کرد: با توجه به تبصره ۴ ماده ۱۸۲، آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، دولت موظف است، گزارش عملکرد بودجه سال گذشته و صورتهای مالی حسابرسی شده، بودجه تفصیلی امسال و عملکرد ۶ ماه امسال تمام شرکتهای دولتی، بانکها، موسسات انتفاعی وابسته به دولت و شرکتها وموسساتی که شمول حکم بر آنها مستلزم ذکر نام یا تصریح به آنهاست را در فرصت زمانی مذکور به مجلس ارائه کند.
وی در تبیین این موضوع افزود: منظور شرکتها و موسساتی که مستلزم تصریح نام هستند، شرکتهای وابسته به وزارت نفت، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی، سازمان گسترش صنایع ایران، بیمه مرکزی ایران، شرکتهای سهامی بیمه ایران، بانک مرکزی، بانک ملی، سازمان بنادر و دریانوردی هستند که دولت باید بودجه پیشنهادی سال آینده آنها و شاخصهای کلان بودجه را تا ۱۵ آبان به مجلس ارائه کند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس گفت: کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات نیز این گزارش را بلافاصله به دیوان محاسبات ارجاع میدهد، که دیوان محاسبات موظف است ظرف ۲۰ روز نظر خود را به کمیسیون برنامه وبودجه ابلاغ کند که کمیسیون پس از بررسی دقیق آن را مصوب میکند.
انتهای پیام/