سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نان چیلی و گشنیز + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع نان خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز شما را با طرز تهیه نان چیلی و گشنیز آشنا کنیم.

مواد لازم برای ۸ عدد

آرد....  ۴۵۰ گرم

شکر...  ۲ قاشق چایخوری

نمک....  یک‌دوم قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر..  ۱ قاشق چایخوری

تخم‌مرغ همزده......  ۱ عدد

شیر.....  ۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه)

روغن مایع....   ۲ قاشق سوپخوری

فلفل چیلی تازه و خرد کرده .....  ۲ عدد

برگ گشنیز خرد کرده.....   ۱۵ گرم

کره‌ی آبکرده.....  ۲ قاشق سوپخوری


بیشتربخوانید


روش‌تهیه

آرد، شکر، نمک و بیکینگ‌پودر را در کاسه‌ی مناسبی بریزید، مخلوط تخم‌مرغ و شیر را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید. آن‌گاه وسط خمیر حفره‌ای ایجاد کنید و روغن را درون این حفره بریزید و مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدست شود. سپس روی خمیر را با نایلون محافظ بپوشانید و ۱ ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. حالا خمیر را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید و رویش را اندکی تخت کنید. رویشان را بپوشانید و ۱۰-۱۵ دقیقه استراحت دهید. اکنون هر یک از خمیر‌ها را به قطر ۵/۱۲ سانتیمتر باز کنید و یک‌طرف خمیر را به شکل اشک درآورید. سپس فلفل و گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی خمیر‌ها بپاشید و قدری فشار دهید تا به خمیر بچسبد. اینک خمیر‌ها را یکی‌یکی روی گریل برقی چربکرده یا تابه‌ی چدنی چربکرده بپزید و همچنان که گرم است رویشان کره بمالید و گرم نگه دارید.

خواص گشنیز

گشنیز، گیاهی است که به میزان فراوان در تهیه غذا‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گیاه که بومی جنوب غرب آسیا و غرب تا شمال آفریقاست به طور گسترده‌ای در خاورمیانه، منطقه مدیترانه، هند، آسیای جنوبی، آمریکای لاتین، چین و آفریقا مورد مصرف قرار می‌گیرد. گشنیز علاوه بر دادن طعم و بوی مطبوع به غذا، دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.