به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گذشتن از غذاهای ایتالیایی کار هر کسی نیست و بیشک استفاده از چاشنیهای درست و به جا غذای یک آشپز را منحصر به فرد میکند. یک بشقاب مرغ ایتالیایی خوشمزه چیزی جز عطر دلنشین گیاهان خشک با پنیر و روغن زیتون و نمک و فلفل نمیخواهد. در ادامه با طرز تهیه مرغ ایتالیایی به طور مفصل همراه ما باشید. مطمئن هستیم که بعد از یکبار امتحان کردن این غذای خوشمزه، طرفدار همیشگی آن میشوید.
بیشتربخوانید
مواد لازم برای تهیه مرغ ایتالیایی
غذاخوری روغن زیتون دو قاشق
سیر یک حبه
گیاهان مخلوط خشک شامل ریحان، مرزنجوش، پونه کوهی و آویشن نصف قاشق چایخوری
پنیر خامهای ۲۰۰ گرم
سینه مرغ بدون استخوان چهار عدد
گوجه فرنگی رسیده چهار عدد
روغن زیتون برای پخت و پز به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ ایتالیایی خوشمزه
برای شروع حبه سیر را پوست کنده و به کمک گوشتکوب له کنید. گیاهان خشک را هم به کمک دست پودر کرده و با هم مخلوط کنید. در همین فاصله فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا قبل از پخت و پز حسابی گرم شود.
سینههای مرغ را بعد از شستوشو داخل آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند. گوجه فرنگی را هم بعد از این که خوب شستید به صورت حلقهای برش دهید.
این مرحله نوبت آماده کردن چاشنی مرغ ایتالیایی است. یک کاسه متوسط بردارید. پنیرخامهای ویلی، پودر گیاهان معطر، سیر له شده و روغن زیتون را داخل کاسه با هم مخلوط کنید.
بعد از این که سینههای مرغ کاملا خشک شدند، شکافی را با استفاده از چاقو در آنها ایجاد کنید. هر سینه مرغ را با یکچهار از مواد چاشنی آماده شده پر کنید سپس چاک مرغ را ببندید.
سینی فر را خوب چرب کنید و سینههای مرغ را داخل سینی بچینید و گوجه فرنگیهای حلقهای را روی سینهها بچینید. مقداری از باقیمانده پودر گیاهان معطر را همراه نمک و فلفل و روغن زیتون روی سینههای مرغ بپاشید.
سینی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا سینههای مرغ طلاییرنگ شوند. اگر بعد از چشیدن این غذا طرفدار مرغهای ایتالیایی شدید، میتوانید مرغ ایتالیایی با پنیر اسرم را هم آماده کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/