او ادامه داد: این واقعه به دلیل اهمیت و بازتابهای فراوان داخلی و خارجی، فعالان سیاسی و احزاب و گروههای مختلف را در آن برهه حساس در سراسر کشور مجبور به موضع گیری شفاف کرد و پرسش اصلی این شد که واقعه تسخیر لانه جاسوسی چه تاثیری بر جریانهای سیاسی داخلی کشور داشت و پیامدهای این رویداد برای آنها چه بود؟
حشمتیان افزود: در این راستا، دیدگاههای گروهها و احزاب سیاسی مختلف بررسی شده و مشخص میشود که رویداد تسخیر لانه جاسوسی باعث اعلام مواضع واقعی و نگرش کلان افراد و گروههای نظام جمهوری اسلامی و پالایش نظام سیاسی کشور شد.
بیشتر بخوانید
دبیرکل حزب مستقل و اعتدال ایران گفت: نتیجه منطقی این روند، حذف تفکرات چپ و راست افراطی و غیراسلامی و التقاطی، جوان گرایی و کنترل تدریجی پستها و مناصب حساس سیاسی از سوی نیروهای اصیل انقلابی، افزایش اعتماد به نفس و خودباوری آنان و در نهایت تقویت همگرایی و وحدت ملی در جامعه ایران بود. در واقع نیروهای انقلابی پیروی خط امام با تسخیر لانه جاسوسی موجب تصحیح مسیر جمهوری اسلامی شدند و از انحراف آن جلوگیری کردند.
رئیس جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران بیان کرد: پس از چهل سالی که از این حرکت مردمی میگذرد، عدهای که شاید در پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس هم نقش آنچنانی نداشته اند، با تنگ نظری تمام در دو جریان اصولگرایی و اصلاح طلبی نفوذ کرده و اجازه رشد نیروهای مستقل و انقلابی را نمیدهند؛ در حالی که کشور سه جریانی است و باید نیروهای مستقل را هم در اداره کشور و خدمت به مردم سهیم کنند.
او در پایان گفت: در حالی که حذف جریان سوم و بکار گیری عدهای از مدیران ناتوان و تنگ نظر، مشکلات اقتصادی موجود در جامعه را دو چندان کرده و در این ایام کرونایی مردم را در تنگنا قرار داده که امیدواریم در این هفته وحدت با اتحاد و همدلی؛ هر سه جریان کشور (اصولگرایان، اصلاح طلبان، مستقلین و اعتدالگرایان) برای رفع مشکلات مردم و جامعه تلاش کنند.
انتهای پیام/