او عنوان کرد: دانشگاه فنی و حرفهای به عنوان دانشگاه مهارتی تنها دانشگاهی است که توانسته است مجوز گسترش رشتههای فنی حرفهای را در راستای تکمیل مهارتهای پیشرفته و تقاضای بازار کار داشته باشد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان بوشهر ادامه داد: این مطلب نشانگر توجه خاص وزارت علوم تحقیقات و فناوری به آموزشهای مهارتی است و در این راستا برای تحقق این امر به کمک رسانه ملی و صدا و سیمای استانی نیاز مبرم داریم.
منصوری نسب افزود: صدا و سیما نقش بزرگی در ارتقا جایگاه دانشگاه فنی و حرفهای به جامعه میتواند داشته باشد و ما این آمادگی را داریم که در زمینههای آموزشی و علمی با صدا و سیمای استان در زمینه تربیت و آموزش کاربردی نیروی جوان استان همکاری داشته باشیم.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز بوشهر نیز بر نقش موثر دانشگاه فنی و حرفهای در تعالی و توسعه کشور و استان تاکید کرد و گفت: همواره تلاش شده با توجه به نقش دانشگاه فنی و حرفهای حتی الامکان برنامههای این دانشگاه پوشش داده شود.
سید حسین ناظر افزود: آموزشهای فنی و حرفهای یکی از ابزارهای مهم تربیت نیروی انسانی کارآمد در جامعه است که با ارائه مهارتهای فنی در دانشگاهها میتواند جوانان را برای ورود به دنیای کسب و کار مهیا سازد.
او عنوان کرد: در شرایط فعلی و با توجه اهمیت آموزش مهارتهای فنی و حرفهای بهترین فرصت برای ایجاد اشتغال، کاهش آمار بیکاری، کسب درآمد و در نتیجه کاهش آسیبهای اجتماعی در استان بوشهر است.
انتهای پیام/م