ایزدی مدیر باغبانی
جهاد کشاورزی مازندران در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ،با بیان اینکه فصل
برداشت زعفران از اواخر مهرماه آغاز شده و تا پایان آبان ماه ادامه دارد، گفت: نبود نشان تجاری در صنعت بسته بندی زعفران در استان از اصلیترین دلایل صادر نشدن این محصول است.
او افزود: ۴۰ هکتار از زمینهای کشاورزی مازندران زیر کشت زعفران رفته است که پیش بینی میشود میزان برداشت از هر هکتار ۵ کیلوگرم و در مجموع ۲۰۰ کیلوگرم باشد.
ایزدی میزان درآمد ناخالص تولید زعفران مازندران را ۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد و ادامه داد: ۳۸ هکتار از زمینهای استان زیر کشت سنتی و مابقی زیر کشت گلخانهای زعفران رفته اند که با توجه به شرایط مطلوب آب و هوایی، میزان تولید نیز امسال افرایش داشته است.
ایزدی با بیان اینکه شهرستانهای بهشهر، نکا، ساری و گلوگاه بیشترین تولید زعفران را در استان دارند، گفت:۴۰ نفر در تولید زعفران اشتغال دائم دارند و زمینه اشتغال برای ۱۶۰۰ نفر نیز در فصل کاشت و برداشت فراهم میشود.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران افزود: شیوع بیماری کرونا محدودیتهایی را در تامین کارگر مورد نیاز ایجاد کرده است.
انتهای پیام/س