سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نبود نشان تجاری، مانع صادرات طلای سرخ مازندران

نبود نشان تجاری در صنعت بسته بندی از دلایل صادر نشدن زعفران مازندران است.

ایزدی مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،با بیان اینکه فصل برداشت زعفران از اواخر مهرماه آغاز شده و تا پایان آبان ماه ادامه دارد، گفت: نبود نشان تجاری در صنعت بسته بندی زعفران در استان از اصلی‌ترین دلایل صادر نشدن این محصول است.

او افزود: ۴۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی مازندران زیر کشت زعفران رفته است که پیش بینی می‌شود میزان برداشت از هر هکتار ۵ کیلوگرم و در مجموع ۲۰۰ کیلوگرم باشد.

ایزدی میزان درآمد ناخالص تولید زعفران مازندران را ۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد و ادامه داد: ۳۸ هکتار از زمین‌های استان زیر کشت سنتی و مابقی زیر کشت گلخانه‌ای زعفران رفته اند که با توجه به شرایط مطلوب آب و هوایی، میزان تولید نیز امسال افرایش داشته است.

ایزدی با بیان اینکه شهرستان‌های بهشهر، نکا، ساری و گلوگاه بیشترین تولید زعفران را در استان دارند، گفت:۴۰ نفر در تولید زعفران اشتغال دائم دارند و زمینه اشتغال برای ۱۶۰۰ نفر نیز در فصل کاشت و برداشت فراهم می‌شود.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران افزود: شیوع بیماری کرونا محدودیت‌هایی را در تامین کارگر مورد نیاز ایجاد کرده است.

انتهای پیام/س
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.