انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
ویک نکته دیگر اینکه اکثر مناطق آب تصفیه شده ندارند و رسوبات زیادی درآب مشاهده می شود که با جوشاندن آب حداقل۱۰دقیقه پس از جوش آمدن آب این رسوبات به بدنه کتری می چسبند وابی زلال و خوشمزه بدست می آید که مانع از سیاه شدن رنگ چای می شود وچای رنگ قشنگی پیدا می کند درضمن چای دم نکشیده که سریع پس ازدم کردن نوشیده شود باعث نفخ شدید معده می شود.بایدپس از آماده شدن چای حداقل ۵تا۱۰ دقیقه در کنار حرارت ملایم قرار گیرد تاجابیفتد وسم زدایی شود.
بنده
۲۳:۰۹ ۱۴ آبان ۱۳۹۹
البته بهتر است پس از جوشیدن آب به مقدار کافی، چند ثانیهای آب را بدون حرارت نگهداریم تا رسوبات باقیمانده تهنشین و سپس چای را با آن دم کنیم. دراین حالت چایِ خوشرنگتری خواهیم داشت.