سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز برداشت زعفران در استان قزوین

برداشت زعفران از سطح ۸۷ هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین آغاز شده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، علی اکبری مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه برداشت زعفران از سطح ۸۷ هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین آغاز شده است، گفت: از این میزان سطح زیر کشت ۱۳ ونیم هکتار بصورت نهال غیر بارور و ۷۳ و نیم هکتار بصورت بارور است.

به گفته اکبری، میانگین متوسط عملکرد این محصول را ۳ کیلوگرم در هکتار است که پیش بینی می‌شود بیش ۲۲۰ کیلو گرم زعفران تولید شود.

او اضافه کرد: در استان قزوین توسعه زعفران بخوبی انجام شده و اثرات کمی و کیفی مطلوبی دارد بخصوص در شهرستان قزوین، تاکستان، آبیک و بویین زهرا قابل توسعه است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: زعفران در صنایع رنگرزی، داروسازی، طب سنتی، صنایع غذایی، شیرینی، بستنی سازی، تولید عرقیات، اسانس، عطرسازی و آرایشی و بهداشتی، طعم دهنده مواد غذایی و شربتی، آرام بخش، ضد اسپاسم، اشتها آور، مقوی معده، درمان درد شکم و آسم موثر است و بعنوان یک ماده نشاط آور در جهان محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.