سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه گراتن کینوآ با پنیر پارمسان

در این مطلب دستورالعمل تهیه گراتن کینوآ با پنیر پارمسان آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید درباره گیاه کینوآ شنیده باشید. کینوآ نوعی دانه گیاهی است که به عنوان منبع غنی فیبر و پروتئین شناخته می‌شود، به همین در میان گیاهخواران و ورزشکاران بسیار پر طرفدار است.

جالب است بدانید که برخلاف ظاهر آن، کینوآ غلات محسوب نمی‌شود و به خانواده اسفناج شباهت دارد. کینوآ خام شامل ۱۳% آب، ۶۴% کربوهیدرات، ۱۴% پروتئین، فیبر خوراکی، ویتامین‌های B و املاح معدنی است.

گراتن کینوآ با گل کلم، سوسیس مرغ و گوجه فرنگی یک خوراک بدون گلوتن سالم پر از سبزیجات و یک لایه کینوآ با پنیر پارمسان روی آن است.

مواد لازم برای تهیه گراتن کینوآ

گل کلم (خرد شده) یک عدد بزرگ
گوجه فرنگی (ورقه‌ای خرد شده) شش عدد
سوسیس مرغ (مکعبی خرد شده) ۳۵۰ گرم
سیر (له شده) پنج حبه
ریحان (خرد شده) یک‌چهارم فنجان
نمک یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید

مواد لازم برای روی خوراک

کینوآ یک فنجان
آب یک‌ونیم فنجان
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
جعفری یک‌چهارم فنجان (خرد شده)
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنیر پارمسان  به مقدار لازم

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.