سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پایش نانوایان آذربایجان‌شرقی از طریق گاز مصرفی

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی ضمن تاکید بر ساماندهی و واقعی‌سـازی سـهمیه نـانوایان در کمیته پایش آرد و نان  از پایش میزان پخت واحد‌های نانوایی براساس گاز مصرفی برای اولین بار به ‌عنوان پایلوت کشوری در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،امین‌زاده رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی ضمن تاکید بر تداوم اقدامات نظارتی و اصلاحی، گفت: بررسی و پایش میزان پخت براساس گاز مصرفی توسط شرکت مادر تخصصی ایران در سامانه‌های توزیع آرد در حال اجراست.

او با بیان اینکه تـحقق عدالـت و مساوات در تـوزیع سهمیه آرد بین نانوایان و ارزیابی سهمیه تخصیص یافته دولتـی با جدیت در برنامه‌های پیش‌بینی شده کمیته مربوطه می‌باشد افزود: اصلاح الگوی مصرف نان کشور از طریق بهبود شرایط و کیفیت فرآیند‌های تولید و تبدیل گندم به نان و مصرف نان  در راستای بند ۹ سیاست‌های کلی اصلاح الگوی مصرف است.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان آذربایجان‌شرقی بر ضرورت تشکیل گروه پایش متشکل از اعضای کارگروه اعم از صمت، فرمانداری، غله و اتحادیه نانوایان در شهرستان‌ها به منظور اجرای طرح پایش تاکید کرد و گفت: تمرکز در سیاستگذاری، هدایت و نظارت و تعیین دستگاه متولی تنظیم بازار نان، اعمال سیاست‌های حمایتی و تشویقی به منظور ارتقای سطح بهداشتی مراکز تولید نان، استفاده از نیروی انسانی ماهر و آموزش دیده در فرآیند تولید نان، حفظ ذخیره استراتژیک گندم و تنظیم مبادلات تجاری بازار گندم و آرد با هدف تنظیم بازار داخلی از جمله برنامه‌های اصلاح الگوی مصرف نان کشور است.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.