سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه نان مغزدار مقوی و سالم

در این مطلب دستورالعمل تهیه نان مغزدار آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع نان مغزدار مقوی و سالم را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

آرد - بیش از یک کیلوگرم
شکر-یک لیوان
تخم مرغ -۲عدد
روغن مایع –یک لیوان
شیر ولرم -۲ لیوان
خمیرمایه فوری -۲ قاشق غذاخوری

مواد داخل نان

کنجد - به اندازه لازم
هل - به اندازه کافی
شکر - به اندازه لازم
گردوی خرد شده - به اندازه لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه

۱- برای درست کردن این نان‌ها باید تخم مرغ را با روغن، شیر، شکر و خمیر فوری مخلوط کنید و خوب هم بزنید. بعد کم کم آرد را به آن‌ها اضافه کنید و ورز دهید.

۲- آن‌قدر آرد را اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. سپس خمیر را بپوشانید و در جای گرم و تاریک به مدت ۲ ساعت استراحت دهید.

۳- برای مواد میانی نان هم مغز‌ها را با شکر و هل مخلوط کنید و داخل خمیر نان‌ها بریزید.

۴- پس از گذشت ۲ ساعت که خمیر پف کرد و حجمش افزایش یافت مقداری از آن را بردارید و با دست گرد و با انگشت وسط آن چال حفره ایجاد کنید و از مواد میانی نان داخل آن بریزید و خمیر را ببندید.

۵- یک طرف نان را هم در کنجد بغلطانید. سپس نان‌ها را در فر بپزید.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.