زین العابدینی با اشاره به اینکه کشور ما و حتی جهان از خانههای کوچکی به عنوان خانواده تشکیل میشود، گفت: اگر خانواده دوام و ثبات دینی و اصولی داشته باشد، جامعه رو به رشد پیش میرود وگرنه با مشکل روبرو خواهد شد.
او یادآور شد: قطعا خانواده و مدرسه در تربیت نمازی فرزندان تاثیرگذار هستند، زیرا همه انسانها نیاز به خوراک و تربیت معنوی دارند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه همدان با تاکید بر اینکه بعد معنوی، فکری و اخلاقی هر فردی نیاز به این موضوع دارد و نمیتوان غافل از این موضوع بود، اضافه کرد: پیوند خانه، مدرسه و مسجد مهم است، زیرا افراد در مسجد جمع شده و از مشکلات هم مطلع میشوند تا بتوانند گرفتاری هم را برطرف کنند.
زینالعابدینی با یادآوری این جمله امام (ره) که فرمودند "مساجد سنگر است سنگرها را پر کنید" افزود: همین جمله امام کافی است تا پیوند با مساجد صورت گیرد، زیرا آموزشهای معنوی در یک مکان معنوی بهتر اثرگذار است و قطعا میتواتد مفید فایده باشد.
او با بیان اینکه محراب نمود یک مسجد است یعنی محل تعامل مسائل دینی، مذهبی، اخلاقی و عقلی یادآور شد: اگر سه نهاد خانه، مدرسه و مسجد در کنار هم قرار بگیرند، میتوانند مفید فایده قرار گرفته و رشد جسمی، اخلاقی، مذهبی و معرفتی کودکان و نوجوانان هم ارتقا یابد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان با بیان اینکه جامعه ما از سلولهایی به نام افراد تشکیل میشود گفت: جامعه بدون افراد وجود خارجی ندارد اگر تمام افراد جامعه سالم و عقلایی تربیت شده و رشد و نمو یابند، قطعاً جامعه ما سالم خواهد بود.
او بیان کرد: ما انتظار نداریم همه خانوادهها اطلاعات کافی را از همه موارد داشته باشند، اما وقتی مسجد در کنار مدرسه و خانواده قرار بگیرد بسیاری از مشکلات و ارتقای تربیت دینی اثرگذار میشود.
انتهای پیام/ م